Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: povrat poreza - dio godine poslodavac nij placao...

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno povrat poreza - dio godine poslodavac nij placao...

promijenila sam poslodavca u 9 mj 2006 iz nekoliko razloga, a jedan od njih je i to sto mi nije placao nikakve doprinose ni porez (provjereno u REGOSu)

zanima me da li trebam predati poreznu prijavu i kak to onda izgleda - sumnjam da ce mi bivsi poslodavac dati poreznu karticu (IP), od novog sam uredno vec dobila. bila sam zaposlena cijelu godinu...
    naime najvise me strah da se ne bi to meni obilo o glavu/racun pa da jos ispadne da sam ja duzna placati porez umjesto da dobijem povrat na koji bi imala pravo jer placam zivotna osiguranja i dodatno (dobrovoljno) zdravstveno.

jel mi netko moze konkretno pomoci?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tvoj bivši poslodavac dužan ti je ispostaviti poreznu karticu ili kako se to zove IP obrazac. Na tom obrascu su navedene sve isplate i plaćeni porezi i doprinosi prema tebi.
    Na tome moraš inzistirati. U protivnom, prijavi ga na PU.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

dakle prosle godine sam zvisila samo zbog toga sto sam htjela imati normalne odnose na poslu (takodjer nisam dobila poreznu karticu jer je firma tek otvorena 2 mj ranije pa je spika bila ono "dok se uhodamo..jos nisam rijesio to sa racunovotkinjom...shit, kaj je vec kraj 2 mj...sori nisam sitgao...") :/

toliko mi je muka od tog poslodavca da ne zelim vise imati nista s tim..
    hvala na odgovoru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •