marko ima 16 kg i imamo sjedalicu brevi do 18 kg. kad smo je kupovali nismo nista znali o AS a u ducanu nam pod zvijezdama nista nisu znali savjetovat. nakon rodinog pregleda skuzili smo da i nije bas najbolja i da su neke od tih imale problematicne kopce. ancica je nasu uspjela pravilno montirat ali smo odlucili da cim nam prilike dozvole da cemo kupit novu. taj svecani dan je osvanuo![]()
dakle jezim se od onih boostera a jezim se i od onih koje nemaju male pojase nego se veze samo sa pojasom od auta.
ja bi sjedalicu do 36 kg ali da ima opciju vezanja sa svojim pojasima sve dok ih on ne preraste a da se nakon toga veze sa pojasom od auta. i da u svakoj varijanti ima naslon naravno.
postoji li takva AS i koja je to? sve koje sam ja vidjela 15-36 nemaju svoje remencice :?
drugo je pitanj to da mi trenutno nemamo isofix ali cemo ga jednog dana imat. da li se isofix sjedalica moze montirati i pojasom i kao isofix ili iskljucivo kao isofix?
dakle da li da kupujemo isofix sad pa je kasnije koristimo u punoj funkciji a sada kao standardnu AS ili da kupimo obicnu??
hvala na odgovoru

Odgovori s citatom
nije jos islo na zivce i sve ih je spustila na pod da moze bolje odabrat. stvarno krasna cura