Ja obozavam nas baby alarm.
- Omogucio nam je da bez stalnog prisluskivanja budemo u drugim prostorijama stana bez brige da će beba plakati, a da ćemo mi to čuti tek u gromoglasnoj fazi.
- Omogucio mi je moj rad po noci bez brige.
- Omogucio nam je da nam beba ne padne s kreveta, jer ga čujemo čim se promeškolji i dođemo prije prvog kme.
Ovo sve pišem jer sam ga danas zaboravili uključiti i moj Liam je danas prvi put pao s kreveta dok smo mi veselo ručali u kuhinji. Užasan osjećaj kad čuješ bebu da onako jako plače i pitaš se koliko je to dugo trajalo prije nego si čuo.![]()
Preporučam svima baby alarm. Ne mora biti skup. Mi imamo neki jeftin - marke bubu, nista posebno, funkcionira super.

Odgovori s citatom
. Ah još jedna od promašenih investicija, uopće me strah predložiti MM-u da kupimo neki bolji (kupili kolica- ne koristi, kupili klokanicu- saznala za maramu...kupili kinderbet - spava sa nama i tako niz stvari....
) i tako ja svaku minutu trčim u sobu provjeravati kakvo je stanje jer alarmu više ne vjerujem. Ovo je
Zna šuštati, ali onda se mora promjeniti kanal... ili šušti ako nije uključen ili ako se baterija nije dobro napunila.
Stvarno nije loš ako pazite da je sve na ok kanalu i ako je uključen u struju i na Hi-SENS i ne predaleko od bebe.
. jedino je komplicirano da radi na baterije jer se mora rastaviti da se stave baterije i prebaci neki prekidač da je na bat ali tada ne radi na struju nego opet rastavi... bio je oko 150kn.