Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 111

Tema: Baby alarm

Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim da je dobro držati se onoga što piše u uputstvu o min. udaljenosti od 1,5m jer to su ipak bežični uređaji a oni zrače jer imaju prijemnik i predajnik.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi ga nikada nismo koristili, mama je baby alarm, pošto sam do neki dan bila studentica uvijek, ali uvijek kad je spavala sam legla kraj nje i učila... 100% sigurno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni je baby alarm zakon jer su mi sobe na katu...ne znam kako bih bez njega...Ovako sam mirna, mogu ići do mame, u dvorište... Ma nemam riječi... Imam Chiccov-u devet mjeseci, samo sam jednom morala promijeniti frekvenciju jer sam čula neku muziku...

Tinkili avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj kleine prvotno napisa
    i mi imamo Phillipsov, platila sam ga 100 eura, ali je super.isplatilo se, cujem ju i kad se okrene, ali cujem i kad auto prode po cesti, sto navecer zna malo zivcirat

I mi imamo Phillipsov i eno ga kupi prašinu grrrrr. Naime signal ne "probija" kroz nosivi zid i nema šanse da uhvatimo frekvenciju kad smo u kuhinji..... a zbog boravka u kuhinji sam ga i kupila, jer je malo udaljenija od spavaće i često je kod kuhanja zgodno zatvoriti vrata, kad sam u dnevnom čujem ga i ovako.

Baš sam ljuta, dok bebač spava s nama u sobi dobro je, al jednog dana kad pređe u svoju sobu isto ga neću baš čuti jer je soba malo dalje i opet nas dijeli famozni nosivi zid (pola metra debeo).

Poanta... ne vjerovati onim pričama domet od xy metara - jest vjerojato na nekoj livadi ili u stanu koji ima gipsane zidove.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Irchi prvotno napisa
    Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Stvarno nije loš ako pazite da je sve na ok kanalu i ako je uključen u struju i na Hi-SENS i ne predaleko od bebe.
    I... onda sam mogla zavezati i čaše od jogurt na špagi. Da, sve znam i mi imamo taj .
    Irchica, pa sve sto sam navela moras paziti sa svim vrstama baby alarma.

Naš nekad počne šuštat sam od sebe. I da, kako je netko gore rekao, nađemo mjesto u sobi gdje ne šušti. Još ćemo sa alarmom tražiti gdje su koje frekvencije....

Ma koliko ružan bio naš bubu, svašta je proživio. Žvakanje antene (kad nije uključen), bacanje sa 1,5m snagom jake bebe i to na svakodnevnoj bazi i još uvijek radi.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tinkili prvotno napisa
    i mi imamo Phillipsov, platila sam ga 100 eura, ali je super.isplatilo se, cujem ju i kad se okrene, ali cujem i kad auto prode po cesti, sto navecer zna malo zivcirat

I mi imamo Phillipsov i eno ga kupi prašinu grrrrr. Naime signal ne "probija" kroz nosivi zid i nema šanse da uhvatimo frekvenciju kad smo u kuhinji..... a zbog boravka u kuhinji sam ga i kupila, jer je malo udaljenija od spavaće i često je kod kuhanja zgodno zatvoriti vrata, kad sam u dnevnom čujem ga i ovako.

Baš sam ljuta, dok bebač spava s nama u sobi dobro je, al jednog dana kad pređe u svoju sobu isto ga neću baš čuti jer je soba malo dalje i opet nas dijeli famozni nosivi zid (pola metra debeo).

Poanta... ne vjerovati onim pričama domet od xy metara - jest vjerojato na nekoj livadi ili u stanu koji ima gipsane zidove.
    ne znam sta bih ti rekla, kod mene su jos deblji zidovi, to je kuca koja ima preko 100 godina i nijedan osim ovoga nije "probijao". i meni je kuhinja dalje od sobe, ali funkcionira, mogu cak u susjednu zgradu (isto debeli zidovi).da nije mozda do modela? koji imas?

Tinkili avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

da nije mozda do modela? koji imas?
    Philips SBC SC467

Radi savršeno kad je domet dnevni boravak ili bilo koja prostorija ispred tog famoznog zida (koji ide po sredini kuće), ali sve nakon njega šum i tišina.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tinkili prvotno napisa
    da nije mozda do modela? koji imas?
    Philips SBC SC467

Radi savršeno kad je domet dnevni boravak ili bilo koja prostorija ispred tog famoznog zida (koji ide po sredini kuće), ali sve nakon njega šum i tišina.
    mi imamo SCD 465. na mom pise da mu je domet 200m, svijetlo i 16 kanala ( moras pazit ako je jos djece u blizini, meni se desilo da me susjeda zvala neka ga iskopcam jer nas sve cuju sta mi pricamo :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi imamo SCD 465. na mom pise da mu je domet 200m, svijetlo i 16 kanala ( moras pazit ako je jos djece u blizini, meni se desilo da me susjeda zvala neka ga iskopcam jer nas sve cuju sta mi pricamo :shock:
    Znači da ste stvarno kulturna i skladna obitelj kad je susjeda zvala da vam to kaže! 8) Inače bi joj bilo zanimljivo slušati i bilo bi umjesto sapunica danas palimo alarm!...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Znači da ste stvarno kulturna i skladna obitelj kad je susjeda zvala da vam to kaže! 8) Inače bi joj bilo zanimljivo slušati i bilo bi umjesto sapunica danas palimo alarm!...
    pa neznam, znam da sam bila kod mojih u Rovinju i alarm je bio u dnevnoj jer je tamo princeza zaspala,a mi smo bili ispred kuce, uglavnom zaboravili smo ga iskljuciti, a o cemu smo pricali, neznam, nadam se nista lose

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je MM stavio web-kameru u spavaću sobu tako da mogu gledati i slušati Jakova dok spava i to i na kompu u dnevnoj i na laptopu u kuhinji.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Ivke prvotno napisa
    Meni je MM stavio web-kameru u spavaću sobu tako da mogu gledati i slušati Jakova dok spava i to i na kompu u dnevnoj i na laptopu u kuhinji.
    Ovo je odlična alternativa baby alarmu! Super ideja!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da ideja je super, budem mozda i ja to napravila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo s Annabel imali obicni alarm ali kad se Noah rodi preselili smo u kucu i kupili alarm s kamerom. Annabel se oko tog vremena odlucila preseliti u svoju sobu i onda sam je ja tako navece gledala. Vise sam ja bila isprepadana nego ona.

Koristili smo ga onda u nasoj sobi za Noah jer je Noah jako znao se ispovracati u snu i bilo me strah da ako nesto dolje radim da mi se ne ugusi ako spava gore jer se nekad uopce nije budio kod povracanja. Mene je taj video alarm spasio. Em sto ga cujem em sto ga vidim dok spava. Zakon.

Apsolutno nevidim nista lose u alarmima. Ali moram priznati da cak i kad imas alarm miliun i jedan put odes provjeriti djete.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

To znači da i uspavaćoj sobi imaš kompjutor ili? :? Ideja je stvarno suuper!

Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj oka prvotno napisa
    To znači da i uspavaćoj sobi imaš kompjutor ili? :? Ideja je stvarno suuper!
    Ne, nego je MM provukao žicu pored cijevi od grijanja iz dnevne u spavaću i tamo stavio kameru a u dnevnoj na kompu ga vidim i čujem

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj oka prvotno napisa
    Joj ja sam ljuta na naš baby alarm, baš kako je i Barbie rekla, više puta čujem prvo nju kako plače, a alarm uopće ne, a da ne govorim da čujem i susjedovu dijecu . Ah još jedna od promašenih investicija, uopće me strah predložiti MM-u da kupimo neki bolji (kupili kolica- ne koristi, kupili klokanicu- saznala za maramu...kupili kinderbet - spava sa nama i tako niz stvari.... ) i tako ja svaku minutu trčim u sobu provjeravati kakvo je stanje jer alarmu više ne vjerujem. Ovo je taj alarm

Da i ja sam nedavno kupila isti i povremeno čujem neke babe di pričaju ili neko di govori Evome dolazim, a neki dan čula susjedinu bebu i da ŠUŠTI dosta često... Trpim ga, ali sve mi se čini bačenih 200kn. Preporuka svima ako kupuju te alarme da radije ne kupe ništa ili daju 400-500kn za bolji alarm

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da se ovdje požalim i pitam za savjet/iskustva.
    Ovako, imamo baby alarm od Chicca, onaj lijepi narančasto-srebreni "Listen and Talk", mislim da je jedan od skupljih na tržištu (košta oko 850 kuna). Već smo ga jednom mijenjali jer smo smatrali da nije dovoljno osjetljiv, a onda je počeo stalno gubiti vezu između jedinica pa nam je roditeljska jedinica svako malo pištala.
    Dobili smo novi, ali ni on ne registrira npr. tihi razgovor, kuckanje po krevetu, glasno štucanje naše bebe i sl., a sve na udaljenosti od 1-1,5 m. Je li to normalno i pretjerujemo li mi u želji da je čujemo kako se meškolji, a ne kad već na glas plače ili nas zove?
    Ima li netko ovaj model (obje jedinice su jednako velike, radi na adapter ili baterije, može se razgovarati tako da beba čuje roditelje na svojoj jedinici, valjda sam dobro objasnila) i kako mu funkcionira?

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo baby alarm dobili od mojih kolegica s posla i preporodili smo se!
    Philipsov je i do danas je radio bezprijekorno.
    E, danas je na roditeljskoj jedinici počelo krčanje, bez razloga, ali sva sreće pročitam onda ovo:
    Zna šuštati, ali onda se mora promjeniti kanal.
    , nadam se da je to rješenje.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni je isto život lakši jer ga imam. a šušti mi u kuhinji dosta i znam čuti susjedni aparat ali čim se T. oglasi on se pali. u dnevnom mi nikad nije šuštao. na moru je bezprijekorno odradio svoje u velikoj staroj kamenoj kući(phillips rabljeni)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mi imamo Phillipsov i zadovoljni smo. Ne mogu baš razaznati okretanje bebe jer hvata zvukove s ulice koji isto zvuče, ali plač, brbljanje i slično bez greške.

anny42 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I mi imamo philips.
    Sto se odjetljivosti tice je OK, ali isto nam krci, neki dan sam cula razgovor i plac druge bebe. Najgore mi je sto se ponekad sam od sebe stiša.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I moj mali je nedavno pao s kreveta pa mi je muž stavio web - kameru u sobu ali navečer se ništa ne vidi. Čak ni ako u hodniku upalim svjetlo. Kako sre to riješili?
    I mi kupili BUBU alarm pa ga vratili.

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi imamo Chiccov( dobili smo ga na poklon još za Jakova) i jako smo zadovoljni. Bili smo dobili i Bubu iz TL ali smo ga prosljedili..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

) a ja izludila mm da kupimo taj baby alarm, al sad svejedno trcim u sobu svako malo jer moja misica ne place niti ne zove kad se probudi
    po danu spava na nasem krevetu (znam, lose, a zato jer spava po pola sata i najmanji sum ju probudi pa mi ju zao micat u kind) i kad se probudi zbaci dekicu i noga u usta i bas sam ju jednom gledala, tako moze par minuta bez da zvuk se cuje. tako da... je to super, ali nama funkcionira samo za nocbi (tj vecernje spavanje-tih par sati sto mi gledamo tv a ona spava nasoj sobi)

pozdrav svima, a posebna pusa Liamu

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Alarm

Imamo Phillips i vrlo smo zadovoljni s njim. Zapravo draga nije skroz jer ne cuje kad se dijete mice nego samo kad se glasa. Po meni je to bolja varijanta jer ionako ne moze pasti.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

[quote="Irchi"]
    Stvarno nije loš ako pazite da je sve na ok kanalu i ako je uključen u struju i na Hi-SENS i ne predaleko od bebe.
    Potpisujem. Naš 3. Bubu radi savršeno. :D
    1. - mamin prjamnik mi je slučajno,al stvarno slučajno jer je prelagan sam po sebi, pao na pod i od onda nije radio.I do tada je znao šuštati, loviti brodske radio stanice, tuđu djecu i sl. Muž me htio udavit kad sam mu na kraju rekla da mi je pao, a on se čudi zašto se ja čudim što ne radi.
    Vratio ga je u Turbo limach i dobio novi - br.2. :D :D
    2. Čim smo ga uključili - šuštao i cvrčao za poluditi. Nemoguće ga je bilo koristiti, a nariktano sve kao i do tada - 1,5 m od bebe, na HS. Vratio i tog.
    3.Najbolji Bubu na svijetu - lovi i u ukopanom (u stijenu) dijelu kuće i to kat niže, fakat daleko, rijetko zašušti nešto, al me nikad nije iznevjerio. Jedino što nekad moram psa ići ušutkavati jer kad počne lajati kraj sobe gdje mi beba spava, moj prijamnik hoće iskočiti iz oklopa .
    Sve u svemu - nemojte svoj prijamnik držati previsoko - moj je stalno na podu u kuhinji jer i visina lovi druge radio stanice. I uvijek (iako ne mijenjamo) provjeravam da li su nam isti kanali.
    A što se tiče držanja u krevetiću - stvarno nikad nisam ni ne bi - em zrači, a najgori mogući scenarij se dešava kad se bebi ostave razne sitnice sa žicama i sl. Ja čak ni pidžamu ne ostavljam na krevetiću. Al sam odužila, sorryte!
    P.s.: vratite u roku tjedan dana proizvod koji ne ispunjava svoju zadaću!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi imamo Philips - (kršitelj koda), odlican je
    meni je stalno ukljucen, i hvata i najmanji sum, a domet mu je fenomenalan. Kad roditeljska jedinica izgubi signal pocne zvoniti ili ako mu je baterija pri kraju isto. To pri kraju znaci min 2 sata prije gasenja se pocne oglasavati.
    Ima i dvosmjernu komunikaciju pa je dobar i za budjenje MM-a ujutro
    Kosta nekih 850 kn, ali stvarno za svaku preporuku!

Evo to je ovaj!
    http://www.consumer.philips.com/cons...monitor+SCD496

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nas se zove "angel care",kostao je masno, oko 120 eura :shock: , ali stvarno vrijedi.

em sto je baby phone koji je super stvar ima i nekakve 2 ploce koje se stave ispod madraca iu kreveticu i reagiraju ako beba ne dise 5 sekundi ,pocne pistati..

mene spasilo od trcanja u sobu svakih 5 min da provjerim dise li...

a ima i nocno svijetlo i mjeri temp u sobi, ma mrak!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mi smo kupili kamericu s televizijicom ima zvuk (neki čak i nemaju). to nas je koštalo 800,00 kn u Puli i super sam zadovoljna.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam do nedaavno imala Philipsov i stvarno mi je bio odličan, javio bi se svaki put kada bi se David oglasio (plač, brbljanja i sl.), ali u zadnje vrijem David se budi i ne oglasi se, alarm se oglasi kada se on krene sa njime igrati :shock: , i naravno desilo se to da se David nije oglasio i pao je sa kreveta, čula sam tup i plač

Sada imam tigex-ov alarm sa kamerom i prezadovoljna sam

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi imamo tomyijev, koji ima opciju da je stalno upaljen tj sve se cijelo vrijeme čuje i opciju da se oglasi samo kad se beba čuje. naravno da je stalno na ovoj prvoj opciji...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam naručila angel care neki najnoviji poboljšani model za 160 eura.(kad kažem naručila znači stavila na spisak za baku i didu )

prvi puta nisam imala nikakav i dan danas žalim zbog toga jer kada se sjetim da sam nakon godinu dala izgledala kao zombi iscrpeljena od nespavanja i stalnog provjeravanja bebe!
    tako da je to više za moje živce nego što mi stvarno treba jer se ni na trenutak ne mislim odvajati od bebaća!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure help !!! gdje da upravo sada od trga pa do frankopanske kupim baby alarm???? koji dučani?

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

imaš na staroj vlaškoj , između splitske banke i parkirališta na čošku onaj dućan sa klimama itd.
    davno prije sam vidjela phillips kod njih

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

znam za taj dučan ...ali sister nema vremena za vračanje prema vlaškoj....hvala ti svejedno ..
    dali još tko zna?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Upravo nam se pokvario naš Phillipsov. Za njega imam samo riječi pohvale: radio je skoro 5 godina, 24/7, domet - do kud je trebalo, sve super! Jednostavno se umorio, glavna jedinica je prestala raditi ...

Btw, gdje da nađem po povoljnoj cijeni? Još trebam samo povremeno, pa ne treba biti ništa pametno ...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo dobili za "babine" chiccov alarm i odlican je!
    Čak ako P. spava a ja odem dva kata nize kod sveki na kavu cujem je bez problema!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi kupili Phillipsov,analogni,u Tehno maxu za 600kn,za sad nam je odlican.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo prezadovoljni Tomyevim iz TL-a za 599 kn....ima isti takav za 499 al ne mejri temperaturu u sobi gdje je beba (MM kupio skuplji jer nijedan drugi nisu imali a trebao nam odma)....
    prenosi zvuk non stop tako da ne može zakazat...čim izgubi vezu sa bazom svira...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I mi smo kupili taj Tomyev za 599 kn. Otpocetka sumi li ga sumi. Ponekad tiho a ponekad skroz poludi i onda i sve nas izludi. Vec sam jednom zamahnula s njim prema zidu ali je muz samo rekao "600 kuna..." pa sam se smirila
    Ali i kad sumi cujem malenog, stvarno se sve cuje i meskoljenje i stucanje, cak i disanje ako dise malo glasnije.
    Ali evo, sad je vec poceo pomalo zakazivat, nakon nepuna 4 mj. Ponekad se ugasi ton, nicim izazvan i ustvari je jako tesko skuzit. Tako da nemogu bas reci da je pouzdan...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Eto moram dodat; upravo dok sam pisala ovaj gore post ucinilo mi se da cujem malenog da place. Iako sam na katu iznad. Trcim dolje i u cudu vidim muza, kraj njega baby alarm koji samo i jedino sumi a iz druge sobe se cuje dernjava mog djeteta. Jedva sam ga smirila. Bio je sav jadan, prestravljen, vec su mu i oci naotekle od placa.

Toliko o pametno potrosenih 600 kuna

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi smo kupili kameru koja stoji u sobi na katu, a monitor mali u dn. boravku, ne pali se na šum nego radi čitavo vrijeme. Čujemo ih i vidimo, preporučili bi svima!
    Nije mi dovoljno čuti!! Kamera snima i po noći bez problema. Kupili u Metrou cca 750kn. Sada ima i nekih u boji ali su skuplji preko 1000kn. Naš monitor je crno-bijeli. Istina je da ponekad zašušti ali tada namjestim antenu i ok.
    Nezamjenjiv je ljeti kad izađemo u vrt sjediti a njih vidimo i čujemo :D

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Napominjem da nikad nije zatajio, u smislu da djeca palču a na njemu se to ne vidi i ne čuje.
    Koristimo ga samo u struji, kamera u struji i monitor u struji. Moguće je korištenje u automobilu, dakle kamera u upaljač, a monitor na velike baterije, ali nismo probali.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Eto moram dodat; upravo dok sam pisala ovaj gore post ucinilo mi se da cujem malenog da place. Iako sam na katu iznad. Trcim dolje i u cudu vidim muza, kraj njega baby alarm koji samo i jedino sumi a iz druge sobe se cuje dernjava mog djeteta. Jedva sam ga smirila. Bio je sav jadan, prestravljen, vec su mu i oci naotekle od placa.

Toliko o pametno potrosenih 600 kuna
    kako zatajio?

kad se izgubi kontakt sa onim u sobi gdje je beba počne tulit....možda nisu dobro kanali poštimani.

i naš šumi jer je to otvorena linija...al ništa strašno, kad radi TV ne čuje se...a čujem i njegov jači uzdah (on više ne plače kad se budi nego odma krene pa mi je bitno da čujem da je budan).

dok frendica ima neki iz TL-a od 199 kn i on se pali na 3 sec kad se beba javi, pa se ugasi pa se opet pali nakon nekog vremena, i ona je već x puta došla gore a malac plače tko zna otkad....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Do sad je samo jednom izgubio kontakt s ovim u sobi pa je poceo tulit.
    Par puta se dogodilo da jednostavno nije bilo zvuka ali to skuzimo po satu koji je u sobi gdje i mali pa se cuje tiktakanje. Kad se ne cuje, znamo sta je.
    Ali eto, ovo kad je jucer zatajio je samo sumio. I to ne glasno, onak, pomalo.
    Na njemu se normalno ocitavala temp. iz sobe tako da nije do kontakta nego do smeca za 600 kuna!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi se sa svojim Baby phoneom (400kn) nismo usrećili, ali ne zato što je loš već zato što u krugu od 100m od nas ima barem još 3 takva ista...

A s obzirom da su na uređaju samo dvije različite frekvencije, redovito čujem plač drugih beba, šuštanje, tuđe razgovore i sl... :/

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Do sad je samo jednom izgubio kontakt s ovim u sobi pa je poceo tulit.
    Par puta se dogodilo da jednostavno nije bilo zvuka ali to skuzimo po satu koji je u sobi gdje i mali pa se cuje tiktakanje. Kad se ne cuje, znamo sta je.
    Ali eto, ovo kad je jucer zatajio je samo sumio. I to ne glasno, onak, pomalo.
    Na njemu se normalno ocitavala temp. iz sobe tako da nije do kontakta nego do smeca za 600 kuna!
    imate garanciju, nosite nek ga pogledaju....nama se tih 600 kn potpuno isplatilo....inače bi tko zna koliko puta iskočio iz kinderbeta ili pao sa kreveta...

Datum pristupanja
    Jan 2008
    70

Početno

mi imamo bubu iz TL ali ga ne koristim jer mi još ne treba možda preko ljeta, mogu biti vani na terasi,objesit veš ,pa da se nađe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •