Nakon neuspjeha s baby alarmom, prešli smo na gledanje na TV-u.
Kad dijete spava, kamera ga snima, a mi sve možemo vidjeti (i ako treba čuti) na TV-u.
Nakon neuspjeha s baby alarmom, prešli smo na gledanje na TV-u.
Kad dijete spava, kamera ga snima, a mi sve možemo vidjeti (i ako treba čuti) na TV-u.
ja mislim da treba podignuti spomenik onome tko je izmislio baby alarm jer se ja inače ne bi odvajala od kindića![]()
imamo Tomy baby alarm i mogu reći da je fenomenalan....čuje se kak beba diše
Mi imamo Tomy premium, dobili smo ga , ali ga ima za kupiti u TurboLimaču, 600 kn, i prezadovoljni!
:D
Super stvar , jer mozes obavljati poslove po kuci bez brige da bebu svako malo provjeravas..
Mi smo sa svojim prezadovoljni jer stvarno se cuje svaki bebin pomak ili okret..![]()
ja imam Tigex, i još nikada nije iznevjerio.najkorisnija stvar koju imam. dobila od prijateljice.
mi imamo sa kamerom mislim da je marke "hama" i super je sve se vidi
samo kad upalim mikrovalnu ili telefon pocinje mi krcati mislim da je mozda i stetno to zracenje ali moram jer je soba na katu![]()
i mi imamo tomy, prezadovoljni.
ima i mogućnost dvosmjerne komunikacije. mislim da će mi to super doć kad cure budu obje u svojoj sobi
Zanima me ova kamerarica sa zvukom koja ima u metrou za kupiti, kako ste zadovoljni, meni MM kupio i trgovac mu nagovorio svašta, da ima i senor za pokrete.. i da je baš ko baby alarm, ali donio je samo kameru sa zvukom , ustvari sam ja i to samo i rekla da kupi, ali mi je čudno zašto mu je tip to sve napričao. A da stvar bolja veza je wirles i iza zida nema signala, ustvari totana katastrofa za 1100 kuna. A tu prije negdje na postu žena piše da pije kavu u vrtu i gleda djecu kako spavaju, joj na sto sam muka sad!
hvala Bogu, imam mali stan pa mi ne treba baby alarm![]()
mislim da ću ovo i ja napraviti jer kolko god bi htjela imati baby alarm jer znam da se neću inače micati od kimbe, toliko me strah da ne uhvati "neku drugu frekvenciju" (uvijek se sjetim onog filma s mel gibsonom/znakovi u žitu kad njegov sin ili kćer sa tim baby alarmom uhvati "signale odozgo" ) :shock:Ivke prvotno napisa