Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 111 od 111

Tema: Baby alarm

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nakon neuspjeha s baby alarmom, prešli smo na gledanje na TV-u.

Kad dijete spava, kamera ga snima, a mi sve možemo vidjeti (i ako treba čuti) na TV-u.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja mislim da treba podignuti spomenik onome tko je izmislio baby alarm jer se ja inače ne bi odvajala od kindića
    imamo Tomy baby alarm i mogu reći da je fenomenalan....čuje se kak beba diše

pam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi imamo Tomy premium, dobili smo ga , ali ga ima za kupiti u TurboLimaču, 600 kn, i prezadovoljni!
    :D
    Super stvar , jer mozes obavljati poslove po kuci bez brige da bebu svako malo provjeravas..
    Mi smo sa svojim prezadovoljni jer stvarno se cuje svaki bebin pomak ili okret..

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja imam Tigex, i još nikada nije iznevjerio.najkorisnija stvar koju imam. dobila od prijateljice.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mi imamo sa kamerom mislim da je marke "hama" i super je sve se vidi
    samo kad upalim mikrovalnu ili telefon pocinje mi krcati mislim da je mozda i stetno to zracenje ali moram jer je soba na katu

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

i mi imamo tomy, prezadovoljni.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

ima i mogućnost dvosmjerne komunikacije. mislim da će mi to super doć kad cure budu obje u svojoj sobi

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj paid prvotno napisa
    ja imam Tigex, i još nikada nije iznevjerio.
    Ovako

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zanima me ova kamerarica sa zvukom koja ima u metrou za kupiti, kako ste zadovoljni, meni MM kupio i trgovac mu nagovorio svašta, da ima i senor za pokrete.. i da je baš ko baby alarm, ali donio je samo kameru sa zvukom , ustvari sam ja i to samo i rekla da kupi, ali mi je čudno zašto mu je tip to sve napričao. A da stvar bolja veza je wirles i iza zida nema signala, ustvari totana katastrofa za 1100 kuna . A tu prije negdje na postu žena piše da pije kavu u vrtu i gleda djecu kako spavaju, joj na sto sam muka sad!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala Bogu, imam mali stan pa mi ne treba baby alarm

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ivke prvotno napisa
    Citiraj oka prvotno napisa
    Citiraj Ivke prvotno napisa
    Meni je MM stavio web-kameru u spavaću sobu tako da mogu gledati i slušati Jakova dok spava i to i na kompu u dnevnoj i na laptopu u kuhinji.
    To znači da i uspavaćoj sobi imaš kompjutor ili? :? Ideja je stvarno suuper!
    Ne, nego je MM provukao žicu pored cijevi od grijanja iz dnevne u spavaću i tamo stavio kameru a u dnevnoj na kompu ga vidim i čujem
    mislim da ću ovo i ja napraviti jer kolko god bi htjela imati baby alarm jer znam da se neću inače micati od kimbe, toliko me strah da ne uhvati "neku drugu frekvenciju" (uvijek se sjetim onog filma s mel gibsonom/znakovi u žitu kad njegov sin ili kćer sa tim baby alarmom uhvati "signale odozgo" ) :shock:

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •