Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Baby alarm

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Baby alarm

Ja obozavam nas baby alarm.

- Omogucio nam je da bez stalnog prisluskivanja budemo u drugim prostorijama stana bez brige da će beba plakati, a da ćemo mi to čuti tek u gromoglasnoj fazi.
    - Omogucio mi je moj rad po noci bez brige.
    - Omogucio nam je da nam beba ne padne s kreveta, jer ga čujemo čim se promeškolji i dođemo prije prvog kme.

Ovo sve pišem jer sam ga danas zaboravili uključiti i moj Liam je danas prvi put pao s kreveta dok smo mi veselo ručali u kuhinji. Užasan osjećaj kad čuješ bebu da onako jako plače i pitaš se koliko je to dugo trajalo prije nego si čuo.

Preporučam svima baby alarm. Ne mora biti skup. Mi imamo neki jeftin - marke bubu, nista posebno, funkcionira super.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I nama je baby alarm ZAKON!Puno nam pomaže.isto imamo Bubu, no naš funkcionira kak se sjeti, malo da, malo ne-ponekad čujem prvo nju, onda alarm!jeftinjak!Ili smo ga baš potrefili.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nadam se da je liamu prvi i zadnji put da je pao s kreveta.

ni mi ne znamo zivjeti bez baby alarma

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Joj ja sam ljuta na naš baby alarm, baš kako je i Barbie rekla, više puta čujem prvo nju kako plače, a alarm uopće ne, a da ne govorim da čujem i susjedovu dijecu . Ah još jedna od promašenih investicija, uopće me strah predložiti MM-u da kupimo neki bolji (kupili kolica- ne koristi, kupili klokanicu- saznala za maramu...kupili kinderbet - spava sa nama i tako niz stvari.... ) i tako ja svaku minutu trčim u sobu provjeravati kakvo je stanje jer alarmu više ne vjerujem. Ovo je taj alarm

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj oka prvotno napisa
    Joj ja sam ljuta na naš baby alarm, baš kako je i Barbie rekla, više puta čujem prvo nju kako plače, a alarm uopće ne, a da ne govorim da čujem i susjedovu dijecu . Ah još jedna od promašenih investicija, uopće me strah predložiti MM-u da kupimo neki bolji (kupili kolica- ne koristi, kupili klokanicu- saznala za maramu...kupili kinderbet - spava sa nama i tako niz stvari.... ) i tako ja svaku minutu trčim u sobu provjeravati kakvo je stanje jer alarmu više ne vjerujem. Ovo je taj alarm
    podržavam...
    i naš je isti takav...
    funkcionira samo ako je uključen u struju non stop. tako sam sigurna da se baterija nije istrošila.
    desilo se dvaput baš to. baba plače, a ne znam koliko dugo. srce mi se slomilo
    našla sam ga prestravljenog, a otišla sam u sobu samo zato što mi je instinkt rekao da odem provjeriti. inače nam je glasna kuća pa nema šanse da ga čujem.
    još nikad, srećom, nije pao
    nadam se da ni vaša nikad (više) neće

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Liamu pusica na bolno mjesto ..
    mi smo dobili neki skupi baby-alarm koji je zakon.funkcionira za 5.imamo i bubu / šta će slijedeća beba / od nekih prijatelja/ dobiti na poklon ..u ostalom potpisujem Anitu-AZ

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi ga planiramo kupiti...
    :D

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da to je TAJ alarm!Vidim da nas ima još koje se žale na njegovo funkcioniranje!A i moje frendice se isto žale na taj isti.Na žalost, to ne bi trebalo tako funkcionirati.Baby alarm treba biti sigurna stvar na koju se možeš osloniti.S obzirom da smo sve kupile taj jeftinjak (što ne znači da ne treba funkcionirati, ipak nije baš for free) kod istog izvora, možda se može nešto poduzeti, osim reći - NE KUPUJTE BUBU ALARM KOD TURBO LIMACHA!!!!!

lidac2004

Početno Re: Baby alarm

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Ovo sve pišem jer sam ga danas zaboravili uključiti i moj Liam je danas prvi put pao s kreveta dok smo mi veselo ručali u kuhinji. Užasan osjećaj kad čuješ bebu da onako jako plače i pitaš se koliko je to dugo trajalo prije nego si čuo.

Preporučam svima baby alarm. Ne mora biti skup. Mi imamo neki jeftin - marke bubu, nista posebno, funkcionira super.
    ovo se i meni desilo sa J. nije pala, ali sam zaboravila ukljuciti alarm dok sam isla kuhati rucak a nju sam stavila spavati.
    isto sam se poslije grizla jer nisam znala koliko dugo je plakala a ja ju nisam cula
    i mi imamo neki noname (dobili vec koristeni).

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Barbie prvotno napisa
    Da to je TAJ alarm!Vidim da nas ima još koje se žale na njegovo funkcioniranje!A i moje frendice se isto žale na taj isti.Na žalost, to ne bi trebalo tako funkcionirati.Baby alarm treba biti sigurna stvar na koju se možeš osloniti.S obzirom da smo sve kupile taj jeftinjak (što ne znači da ne treba funkcionirati, ipak nije baš for free) kod istog izvora, možda se može nešto poduzeti, osim reći - NE KUPUJTE BUBU ALARM KOD TURBO LIMACHA!!!!!
    potpisujem od D do .

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Istina je da smo i mi opsovali par puta taj alarm... Zna šuštati, ali onda se mora promjeniti kanal... ili šušti ako nije uključen ili ako se baterija nije dobro napunila.
    No, čula sam od drugih koji imaju one skupe da su problemi isti, pa ne krivim tog našeg. Dok funkcionira, ja sam zadovoljna.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Sanela-Naja prvotno napisa
    Liamu pusica na bolno mjesto ..
    Fora je u tome da uopće ne znam koje je bolno mjesto.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ni mi ne znamo zivjeti bez baby alarma
    a mi ne znamo zivjeti sa njim.
    nikada ga nisam koristila i nije mi palo na pamet (malo sam staromodna i tesko me 'tehnoloski' pokrenuti).

pusa Liamu, to je samo jedan u nizu padova - nista strasno.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

naš bubu je stalno u funkciji ( inače neznam kako bih ga čula jer spava na katu ) .Istina je da ponekad šuška, hvata drugu djecu ali za taj novac se isplatio

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj oka prvotno napisa
    Isti alarm (čitaj: isto smeće), ista situacija. Promašena investicija, iako je koštao samo 200 kuna.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Naravno da smo i mi kupili grrr...BUBU...i onda je cvrčkica jednom zapela nogicom između rešetkica i grčevito plakala, a BUBU je šutio. I pored svih zatvorenih vrata, i TV, i gostiju, smo je čuli, ali jadnica mala, sva je bila u suzama. E kad se to desilo, moj MM uzeo alarm i direktno preko vrta u grmlje, nije se mogao suzdržati.
    Drugi dan po novi, uzeli smo TIGEX sa nekih 64 kanala ( u ljutnji smo tražili najskplji ). I stvarno je ok. Iako mislim da je 700 kn malo too much, ima istih za manje pare, ali nervira što ne puni baterije - koje smo posebno platili još 200 kn. Nego ih moramo puniti na vanjskom punjaču, pa odšarafiti alarm, pa umetnuti, pa se naravno potroše za 2 dana, pa sve ponovo....Imate li vi alarm koji puni baterije preko svog adaptera, i ako imate. šapnite mi, iako sumnjam da ću si moći priuštiti takav trošak, ali eto za informaciju trudnicama oko mene.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo dobili tomy alarm. isto mi je fenomenalna stvar jer ne moram misliti što radi. čujem njeno disanje. dobar je,ali je i cijena oko 500 kn.
    ima adapter pa ga samo i koristimo uključenog u struju, baterije ni ne stavljamo.
    samo, mene živcira to što je uključen stalno tj. čujem i promet u sobi sve drugo osim bebe.
    moja frendica ima alarm koji se oglasi samo kada se beba javi,ali ovaj moj
    je stalno ON.. no....
    mislim da je i mm skužio kako je to dobra stvar iako je na početku rekao kako nam to ne treba...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni se, srećom, nikad nije dogodilo ovo s plačem koji nisam čula (spavaća soba je pored dnevne, a i nemamo vilu od 200 kvadrata ), alarm smo u stvari nabavili samo zato da možemo držati oba vrata zatvorena i gledati film, npr. Ili pričati. Ili imati goste. No, čujem ga kad zaplače, no nadala sam se da ću ga uz alarm čuti i kad se počne meškoljiti i buniti. Ništa od toga, propala investicija...

Kupila bih ovaj bolji i skuplji da je potrebno, ali fakat je soba do sobe.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I kod nas isto tako, s tim da mi držimo vrata otvorena i gledamo filmače i imamo društvo i sve radimo od volje, a svejedno ga čujem kada se meškolji. Nisam ni znala da imam tak dobar sluh...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa 200 kunića nije baš tako malo za alarm koji funkcionira kak se sjeti!Mislim svi govorite tipa "koliko para toliko muzike"! Tih 200 kn sam mogla puno bolje investirati u njenu korist.Ajde da je baš samo naš takav propali slučaj i ne funkcionira,ali kada vidim da smo skoro svi u toj grupi s tim istim alarmom, onda me to ljuti.ja sam se na početku jako naljutila i išla sam ga vratili,odnosno zamijeniti.No baš tamo je radio i normalno da mi nisu htjeli zamijeniti.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi imamo Phillipsov, dobili na poklon pa ne znam koliko košta ali je super i nema problema s onim što opisujete, svakako preporučam...
    niti jednom nas nije iznevjerio

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Barbie, u stvari imaš ti pravo, taj alarm je samo jedna kap u moru TL-ove preskupe i nekvalitetne ponude.

Zaklela sam se da više ništa tamo ne kupujem, ovo nije prva stvar od tamo koja se pokazala stravično lošom.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Barbie, u stvari imaš ti pravo, taj alarm je samo jedna kap u moru TL-ove preskupe i nekvalitetne ponude.

Zaklela sam se da više ništa tamo ne kupujem, ovo nije prva stvar od tamo koja se pokazala stravično lošom.
    Pa kad je sve "made in China".

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

E pa sad ga ne mogu ni pokloniti - osjećala bih grižnju savjesti da poklanjam nešto što ne valja..
    ovaj drugi koji koristimo je Tigex..kod mene je stalno uključen u struju / adapter/ tako da baterije ne šljivim..
    nije problem da ja nju ne čujem već ako imamo goste ili nešto radim - nju smeta pa se budi / tu je na mene - meni sve smeta/ ..

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pusa Liamu i od nas

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo Tomy premium, kupili u TurboLimaču, 600 kn, i prezadovoljni!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma jadan Bubu s vama. Stvarno nije loš ako pazite da je sve na ok kanalu i ako je uključen u struju i na Hi-SENS i ne predaleko od bebe.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Stvarno nije loš ako pazite da je sve na ok kanalu i ako je uključen u struju i na Hi-SENS i ne predaleko od bebe.
    I... onda sam mogla zavezati i čaše od jogurt na špagi. Da, sve znam i mi imamo taj .
    Pusa Liamiću .

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

mi imamo tommy iz tl-a i zadovoljni smo. jako je osjetljiv, sve se čuje. mi živimo u kući pa nemamo problema sa slušanjem susjeda osima kada nećakinja "next door" ne vozi autić na daljinski . jedino je komplicirano da radi na baterije jer se mora rastaviti da se stave baterije i prebaci neki prekidač da je na bat ali tada ne radi na struju nego opet rastavi... bio je oko 150kn.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i mi imamo tommy iz tl-a, ne znam koliko košta, dobili ga i to je definitli jedna od najboljih izmišljotina za bebe. doduše, malo je i preosjetljiv pa reagira na auta koja prolaze, ali ne znam kako bi bez njega jer su nam sobe na katu. i da, jednom se i nama dogodilo da je beba jadna plakala a alarm šutio jer nisam naštimala na pravi kanal, pa zato od tada svaku večer kad beba zaspe provjeravam "jel me čuješ, jel me čuješ...", a MM od dole mora vikat ČUJEEEM

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

tomy a ne tommy

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I mi imamo tomy i super zadovoljni, nikada se nije dogodilo da ne reagira, dapače reagira na najmanje meškoljenje.
    Znam da Chicco ima dobar baby alarm, oko 500 kn košta, frendovi imaju i zadovoljni su. Ona stanica koja je kod roditelja je dosta mala pa se doslovno može držati u džepu i obavljati sve po kući bez brige da se neće ćuti dijete.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I mi imamo Bubu, i do sada je bio OK, svaki put je reagirao na vrijeme. Jeste da smo par puta na njemu slusali i neku lokalnu radio stanicu, a znali smo uhvatiti i susjede kako pricaju na telefon, ali dobro. Medjutim, od silnog Asjinog ukljucivanja/iskljucivanja, poceo je gubiti kontakt, pa moram dobro paziti u koji polozaj ga stavljam. I da, vec par puta se desilo da se Asja probudi, ustane sa kreveta, otvori vrata od spavace i dodje sama u dnevnu, a da alarm ni ne reaguje (drzim ga na krevetu na kojem ona spava, 10-ak cm od njene glave, pa mi je cudno kako ne reaguje na njeno skakanje i puzanje po krevetu)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Leki prvotno napisa
    (drzim ga na krevetu na kojem ona spava, 10-ak cm od njene glave, pa mi je cudno kako ne reaguje na njeno skakanje i puzanje po krevetu)
    Alarm ne smije biti u krevetu!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Winnie The Pooh prvotno napisa
    (drzim ga na krevetu na kojem ona spava, 10-ak cm od njene glave, pa mi je cudno kako ne reaguje na njeno skakanje i puzanje po krevetu)
    Zašto?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bok,
    prvi se put javljam, pa vas sve pozdravljam. Ja ću po prvi put postati mama u travnju ove godine i to jedne male princeze
    :D Što se tiče baby alarma, mi ga planiramo nabaviti, ali nikako da od nekoga čujemo kako je baš njihov super i bez ikakvih problema. U dućanu dječje opreme su nam ponudili Chiccov za 691,00 kn i rekli da su imali najmanje reklamacija za njega. Pih, kako bi bilo da nisu imali uopće

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zašto?
    Stvarno, zašto??? :?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kladim se da je to zbog još jednih u nizu "štetnih" ali neizbježnih stvari današnjice, zračenje i takve stvari, valjda, bla,bla.......
    meni ne reagira niti kada je u kinderbetu,a kamoli da je još udaljeniji-vjerojatno ga ne bi imalo smisla niti uključivati.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi imamo tigexov i jako smo zadovoljni

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninni prvotno napisa
    Zašto?
    Koliko ja znam, zbog žice. Dijete se može ugušiti sa žicom. Možda vam to zvuči bezveze, ali mene je kao malu mama ostavila doslovce pola minute u sobi, a kad se vratila, ja sam imala omotanu telefonsku žicu oko vrata :shock: Tako da mislim da se ne radi o paranoji od zračenja, nego o sasvim realnoj opasnosti. Ja sam ga pričvrstila za onu kukicu na zid.

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja stavljam iznad nogu - kačim za drvo na krevetiću a žica je sa vanjske strane ..sa unutarnje strane je platno ..ali, nije loše upozorenje..zato se moraju skinuti mobili kada beba počne ustajati u krevetiću.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

I ja volim nas baby alarm. Jedina dva puta kad ga nisam ukljucila, pozalila sam. Prvi puta kad smo zatvorili vrata od kuhinje da rucamo i razgovaramo bez bojazni da cemo ju probuditi (faza prva 3 mj. kad se stalno budila), i slucajno odem da vidim je li sve u redu, a ona jadna place i sve se trese od straha. Kad nisam umrla od tuge tada. A do tada nisam ni znala koliko nam je dobra zvucna izolacija u kuhinji. Drugi puta sam bila u sobi pored i mislim si necu paliti baby alarm, cuti cu ju kad se probudi, a ona bez da je pustila glas uputila se van iz kreveta i sletila na pod. Sada je i alarm upaljen stalno i spava u svom kreveticu.

luci2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo tek sad kupili alarm-isto taj bubu-moram priznat nije baš nešto,još nije zaštekao ali mislim da neće dugo.A razlog je to šta sam neki dan stavila lucija spavat kod moje mame i naravno nismo ga čuli da plače,kad sam išla vidjet on je stajao kraj vrata i histerično plakao mislila sam da ću poludit i od tad on se tako panično boji bit sam u prostoriji da me već strah da nema neke posljedice od toga.Stalno razmišljam o tome jer neznam koliko dugo je plakao jadan jedva sam ga smirila osjećam se stvarno grozno

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Zašto?
    Koliko ja znam, zbog žice. Dijete se može ugušiti sa žicom. Možda vam to zvuči bezveze, ali mene je kao malu mama ostavila doslovce pola minute u sobi, a kad se vratila, ja sam imala omotanu telefonsku žicu oko vrata :shock: Tako da mislim da se ne radi o paranoji od zračenja, nego o sasvim realnoj opasnosti. Ja sam ga pričvrstila za onu kukicu na zid.
    Naravno i zbog zračenja. I u samim uputstvima piše min. udaljenost 1,5 m. Naš stoji na ormaru točno toliko udaljen od T.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

cure nisam skužila..jel se vaši alarmi stalno čuju ili samo kad beba plače..moj hvata sve i stalno.... :/

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nemamo ga uopce jer nam je spavaca soba do dnevne. Pricamo, gledamo filmove i ostalo normalno, osim sto ostavimo otvorena vrata od dnevnog, od sobe su uvijek zatvorena. Funkcionira super.

Ali imam drugu pricu o baby alarmu - o jednom posjetu novorodjencetu, kad su mama i tata otisli oboje u sobu i tamo se posvadjali dok smo mi sve slusali u dnevnom. Kad su se vratili i skuzili da je alarm upaljen ne zna se kome je bilo neugodnije...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Zašto?
    Tu jedinicu niti ne ukljucujem u struju (nemam uticnice dovoljno blizu), nego je na baterije.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

nama naš Bubu više ne krči, ne hvata drugu djecu, a stalno je uključen.
    Pokušajte mjenjati položaj u sobi , nama je to pomoglo .
    Naša spavaća je oko 35 m2, L. spava u jednom kutu ,a alarm je u drugom- dijagonalno i nikada nam još nije zaštekao

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    mi imamo Phillipsov, dobili na poklon pa ne znam koliko košta ali je super i nema problema s onim što opisujete, svakako preporučam...
    niti jednom nas nije iznevjerio
    i mi imamo Phillipsov, platila sam ga 100 eura, ali je super.isplatilo se, cujem ju i kad se okrene, ali cujem i kad auto prode po cesti, sto navecer zna malo zivcirat.

na pocetku sam kupila onaj sa kamerom, kao da vidis dijete, propala investicija, ne lovi ni 5 metara i sumi, sisti... a nisu mi ga htjeli natrag uzet jer sam ga kao probala

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja više nemam pojma koji imamo,jer je odradio daria,a sad i doru. evo jedan mali tip, kad počne onako bjesomučno krčati treba ih staviti jednog kraj drugog da si pronađu frekvenciju i onda opet sve radi kako treba.
    ali inače to je jedna od super stvari koje su izmislili za bebače..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •