-
Molim savjet
Već pet mjeseci dojim i imam jedno pitanje. Do sada nisam nigdje pročitala da li ima žena koje dok doje imaju osjećaj mučnine. Evo da malo pojasnim. Kad sam došla iz bolnice nakon poroda,ne uvijek,al ponekad kad ga stavim da doji osjećam mučnine. Neko vrijeme se to smiri pa se ponovi. Deset dana sam ranije rodila,prva 4 dana nije sisao (bio na adapt.) jer sam imala jako loše nalaze. ALT,AST,BILIRUBIN sve jako povišeno. Nakon svih detaljnih pretraga ustanovljeno da mi je mali dok je bio u stomaku natukao jetru i još uz sve mi zubarka prepisala za zub klimicin i to 300 mg. a ja uvjerena da žena zna šta radi pa sve pila. Da bi mi u bolnici rekli da to nije smjela dat.... Ko je u pravu još sad neznam. Nakon 2 mjeseca sam opet sve kontrolirala i bilo je sve uredu. Pa sad neznam da li da to možda povežem stim il je to neko normalno stanje. :?
Beba ok,obožava sisat
-
OT: ja sam klimicin u infuziji dobila na početku poroda.
-
Mucnina tijekom (ili nakon) podoja je popratna pojava oslobadanja oksitocina. Neke zene (u koje se ubrajam ja) to jako osjete, dok druge ni malo. Meni je bilo uzasno mucno, i to duuuuugo vremena. Primjetila sam da mi pomaze voda, pa sam pila casu ipo prije i nakon podoja. Hm. Ponekad i tijekom podoja, male gutljaje. Probaj.
-
Pretpostavljam da onda nisam jedina,već sam se uplašila da nešto nije uredu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma