Slažem se s marči... ne trebaš se brinuti oko povezanost.... mislim da si sad previše zabrinuta da bi se prepustila osjećajima, ali ubrzo će sve sjesti na mjesto....
Netko je spomenuo da je povezanost možda čak i veća... mi smo doživjeli što znači biti razdvojen na samom početku i cijelu prvu godinu nismo se odvajale ni sekunde više nego je bilo nužno...![]()
Lara je isto rođena ranije i sve smo to prošli... što se tiče bolnice u kojoj smo mi bile mogu reći da nisam doživjela ništa slično onome o čemu TinnaZ govori...
ja sam bila u bolnici, dva puta dnevno sam išla na dojenje, dva puta kad su posjete, dva puta nositi mlijeko i još jednom nositi izdajalicu na sterilizaciju... znači ukupno 7 puta dnevno sam išla na odjel nedonoščadi i niti jednom nisam vidjela da djeca plaču od gladi, žeđi!!! ni bilo čega drugoga... kad govorimo o nedonoščadi to su djeca koja su "uspavana" te ih treba buditi i za jelo i za bilo što drugo, sumnjam da imaju snage plakati unedogled...
Za vrijeme hranjenja, Lara je znala tri puta zaspati u toku jela... par puta povuče pa zaspi i onda ju treba probuditi i tako sve dok ne pojede cijeli obrok...
hrane ih svaka tri sata i tako sam se i ja izdajala svaka tri sata da bi održala kontinuitet i da bi imala točno onoliko mlijeka koliko njoj treba...
Dakako, to je puno lakše ako si u bolnici, teško ćeš se izdajati tako često ako stalno putuješ iz bolnice i u bolnicu...
Puno sreće i tebi i bebici i da što prije dođe doma...![]()