Mi smo išli na Goljak, ali ne našim izborom, već nas je pedijatrica tamo poslala.
Bili smo jaaaaako zadovoljni fizijatrom dr. Žućkom i neuropedijatrom (uf nemrem se sad sjetit ime).
Međutim, bili smo strašno nezadovoljni fizioterapeuticom koju smo dobili za vježbice. Osim što je bila bezobrazna, tako je grubo "rukovala" djetetom dok mi je pokazivala vježbice (a pokazala mi ih je 100 u pola sata,ni jednom mi nije dala da sama probam... zapamtila sam svega nekoliko). V. je urlala a ova ju je doslovce bacala po onoj strunjači kao da je krpena lutka!![]()
A kad sam je jednom prilikom nazvala da je pitam što da radim jer mi je dijete počelo ukočeno križati nožice-izderala se na mene da ja nisam normalna i da ne shvaćam ozbiljno situaciju i očito dovoljno ne vježbam s njome i da će mi dijete biti --plegičar ovakav i plegičar onakav.
Možeš si samo zamisliti šoka.
A mi hodali na vježbe privatno, još nam doma dolazila druga fizijatrica i ja vježbala s malom po cijele dane, a ona meni da JA nisam normalna i da NE svahaćam ozbiljnost situacije![]()