-
Kako ocjenjujete postavljanje Bebe confort 0-13?
Naime, nasla sam zamjenu za onu Brevijevu kojoj sam "naginjala" :shock:
...bebe confort Creatis 0+ (Oxygen Cream) pa me zanima kakva su vasa iskustva s postavljanjem te autosjedalice???? Je li jednostavno ili komplicirano??? Imaju li te stolice postolje ili ne???
-
mi smo ju koristili
pojasevi u peugeotu 307 bili su jaaako knap, pa je trebalo dosta truda da se stavi, sad imamo scenic, nismo ju probali mećati, trebat će nam tek u 5. mj
uzeli smo ju jer je imala super rezultate na testovima, a i sviđa mi se što je zatvorenija od ostalih koje smo gledali, ne znam da li kužiš što mislim, imam dojam da je bočno beba zaštićenija
vjerojatno ne znači previše, ali meni je to psihički bilo jako bitno
nema postolje
-
Mi ćemo je ubrzo i prerasti ali nam je odlična. Ponovno bih se odlučila za nju.
-
a jel komplicirana za postavljanje?????
e, to s prerastanjem i mene muci, nila je 29.-og napunila 6 mjeseci i ubrzo ce 9 kila pa ne znam da li je ta sjedalica knap????
al, u vecu, dok ne ispunimo uvjete (istaknute na forumu) ne smijemo!!!!
-
Moja cura ima 6 mjeseci i 10 kila i još joj je ok. Postavljanje ti je pisofkejk.
Zakopčaš pojas u autu, taj donji dio podvučeš pod AS kroz njene utore i onda gornjim dijelom pojasa obgrliš AS kroz 2 utora, zategneš pojas i gotovo.
Možda imaš na njihovoj stranici ( bebe confort ) demo pa vidi.
-
Ja bas nisam odusevljena, uvijek mi taj gornji remen "sklizne" iz rupe na sredini sjedalice....
-
ta web stranica je jedna od najkompliciranijih koje sam posjetila...nigdje nisam uspjela otkriti paletu boja...nego sam trazila boje s google-a po raznim izvorima...
hvala na preporukama...
-
Na početnoj stranici u žutoj liniji imaš "designs and materials" i tamo imaš izbor boja, doduše u kvadratićima ali ... Ja imam sporty green
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma