-
Osoblje foruma
-
Meni je onak, najviše dalo podstereka za dojenje (iako sam to i onako željela) to da svaka 99,9% žena može dojiti, a i da postoji SOS telefon u slučaju problema, odnosno ima pomoći. nismo same.
I drago mi je što rode postoje (mada je bilo savjeta u stilu, joj, te rode, od med.osoblja).
Zatim sve prednosti dojenja, svi tekstovi na sajtu.
Hvala što se borite u ime nas i naših beba.
Ljudi, žene, često govore o svojim pravima. a pravo djece? Pravo je svakog djeteta da bude dojeno i to dojeno dokle ono samo želi.
-
-
-
eto da vam se i ja javim ; bila sam 30.01 i iskreno zaista sam zadovoljna onime sto sam cula mada sam i prije imala nemjeru dojit a sad sam jos više ziher da cu se svim silama potruditi da u tome i uspijem!
Pogotovo sto MD ima vrlo pozitivan stav o tome i savjetovo mi je ono sto su cure na pomenule na predavanju koje su odrzale a to je da nek ne slusam negativne komentare u vezi s time i da se drzim svojeg stava i namjere da cjelu pricu oko dojenja provedem do kraja!
Hvala vam na informacijama koje ste nam pruzile meni su puno pomogle!
-
Osoblje foruma
-
-
Osoblje foruma
-
Meni je radionica najviše pomogla u obrazovanju MM
Ja sam više-manje sve znala i prije radionice, sa Rodinog portala, a imala sam osjećaj da će MM-u informacije bolje "leći" kad ih čuje onako, iz prve ruke.
I stvarno je bilo tako.
-
-
ak nije kasno:
škola mi je pomogla utoliko što sa dobila izuzetnu samouvjerenost i sigurnost. sve "zamke" koje se mogu desiti a na koje su savjetnice upozorile su se na kraju kod mene pojavile sve redom. od rečenica tipa:pa ona ti je gladna? jesi li sigurna da imaš dosta mlijeka? , do savjeta da ne može po cijeli dan beba biti na cicki i do teških skokova u razvoju. ja sa nisam obazirala na sve to, znala sam u srcu da su vaši savjeti jedini ispravni.
a to i naš šesnaestomjesečni dojilački staž i potvrđuje
-
Ne mogu reći ništa o školi dojenja. Nisam mogla ići na nikakve radionice i tečajeve zbog strogog mirovanja u trudnoći. Ali mogu reći: Roda je zakon
Zahvaljujući svemu što sam pročitala na portalu i forumu sam bila sigurna da mogu dojiti, da je moje mlijeko dovoljno dobro, da se ne moram bojati da će nestati samo od sebe, da mojoj bebi ne treba voda i da majčino mlijeko nije uzrok grčevima. I još puno puno toga...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma