Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: mala skola dojenja - polaznice, mozete napisati preporuke

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno mala skola dojenja - polaznice, mozete napisati preporuke

dovrsavam jedan izvjestaj i jako bi mi pasalo par pozitivnih misli o odslusanoj maloj skoli dojenja.

sljedeca dva dana. hvala puno

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Meni je onak, najviše dalo podstereka za dojenje (iako sam to i onako željela) to da svaka 99,9% žena može dojiti, a i da postoji SOS telefon u slučaju problema, odnosno ima pomoći. nismo same.
    I drago mi je što rode postoje (mada je bilo savjeta u stilu, joj, te rode, od med.osoblja).
    Zatim sve prednosti dojenja, svi tekstovi na sajtu.

Hvala što se borite u ime nas i naših beba.

Ljudi, žene, često govore o svojim pravima. a pravo djece? Pravo je svakog djeteta da bude dojeno i to dojeno dokle ono samo želi.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hop

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala Riana,
    hvala i forumasici koja nam je preporuku poslala preko pp

molimo jos koju
    produljile rok na vikend
    par recenica koje mozemo copy paste u izvjestaj

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

eto da vam se i ja javim ; bila sam 30.01 i iskreno zaista sam zadovoljna onime sto sam cula mada sam i prije imala nemjeru dojit a sad sam jos više ziher da cu se svim silama potruditi da u tome i uspijem!
    Pogotovo sto MD ima vrlo pozitivan stav o tome i savjetovo mi je ono sto su cure na pomenule na predavanju koje su odrzale a to je da nek ne slusam negativne komentare u vezi s time i da se drzim svojeg stava i namjere da cjelu pricu oko dojenja provedem do kraja!
    Hvala vam na informacijama koje ste nam pruzile meni su puno pomogle!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala cure. i molim forumasicu koje je slala svoju preproruku putem pp da mi je posalje ponovo

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moram pohvaliti rodinu radionicu. nakon teškog poroda beba je stalno spavala i nije uopće htjela vući. ja dehidrirana, iscrpljena i slaba. nakon 3 dana u bolnici ni kapi kolostruma, i sestre su već počele prognozirati.. ali ja sam bila uvjerena da će krenuti i samopouzdanje mi nije padalo. kad sam uvečer 3 dana došla k sebi počela sam masirati cice kako piše u rodinom letku sa radionice. i navukla sama kolostrum. kad bi sestra stisnula cicu bolilo bi ko vrag pa sam joj rekla da ja znam sama. pa sam stiskala onako kao da dajem otiske prstiju i nije bolilo. davala sam savjete cimericama, ali nažalost nisu slušale.
    kad su mi prvi put donijeli bebu i sestra stala da mi pomogne da ga namjestim-SAMA SAM GA NAMJESTILA OD PRVE-čudila se sestra kako znam a prvo mi dijete. početak mastitisa sam riješila jaaako brzo.
    ovo mi je prilika da kažem Rodi HVALA što mi je pomogla da ne izgubim samopouzdanje i da ustrajem. i što je MM mogao biti na radionici pa je i on puno pomogao namještajući bebu kad smo došli doma. urezala mi se rečenica:"čekaj, ja ću ti ga namjestiti, pa sjećaš se što su govorili na radionici..."
    isto tako smo brzo otkantali argumentima sveki koja je došla sa idejom da je beba žedna i nek mu dam vode, te moje mame koja je izjavila da moramo kupiti čaj od koromača jer to bebi treba.
    branimo se rečenicom."mi smo bili na Rodinoj radionici i tamo su rekli..."
    HVALA RODA

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Meni je radionica najviše pomogla u obrazovanju MM
    Ja sam više-manje sve znala i prije radionice, sa Rodinog portala, a imala sam osjećaj da će MM-u informacije bolje "leći" kad ih čuje onako, iz prve ruke.
    I stvarno je bilo tako.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala, cure i VM

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ak nije kasno:

škola mi je pomogla utoliko što sa dobila izuzetnu samouvjerenost i sigurnost. sve "zamke" koje se mogu desiti a na koje su savjetnice upozorile su se na kraju kod mene pojavile sve redom. od rečenica tipa:pa ona ti je gladna? jesi li sigurna da imaš dosta mlijeka? , do savjeta da ne može po cijeli dan beba biti na cicki i do teških skokova u razvoju. ja sa nisam obazirala na sve to, znala sam u srcu da su vaši savjeti jedini ispravni.
    a to i naš šesnaestomjesečni dojilački staž i potvrđuje

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne mogu reći ništa o školi dojenja. Nisam mogla ići na nikakve radionice i tečajeve zbog strogog mirovanja u trudnoći. Ali mogu reći: Roda je zakon
    Zahvaljujući svemu što sam pročitala na portalu i forumu sam bila sigurna da mogu dojiti, da je moje mlijeko dovoljno dobro, da se ne moram bojati da će nestati samo od sebe, da mojoj bebi ne treba voda i da majčino mlijeko nije uzrok grčevima. I još puno puno toga...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •