Pokazuje rezultate 1 do 50 od 189

Tema: podne puzzle...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i da li su toksične ili ne? pa št da stavim na pod? moja ima 5mj i počela se okretati, ali vidim da joj je puno lakše na tvrđoj podlozi , nego na krevetu,a sad ne znam što stavit na pod?

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ako pazzle nisu toksične, odnosno ako ne sadrže toksične materijale treba biti naznačeno na proizvodu, u protivnom jesu toksične sigurno.

ma ono, rijetko je više išta što je od plastike a da nema toksina u sebi. sva, ali baš sva recimo dječja kolica imaju toxine u sebi koji se laganini otpuštaju, radili su prošle godine opet testiranje...jedino kaj su izdvojeni neki proizvođači koji eto imaju u manjim količinama od drugih, ako je za neku utjehu..ma bezveze, ja to svom djetetu ni ne kupujem sva ta čuda niti planiram, ili drvene igračkice premazane sa provjerenim prirodnim bojama ili ništa...osim toga kad se sjetim kako smo se mi igrali i razvijali bez inih ovog i onog pa smo svi dobro ispali.
    ja sam recimo imala psa, mačke, piliće, kokice i dvorište i bila uglavnom kod bake i dede i imala jako malo igračaka. prvih par mjeseci su se starci i baka i dida sa mnom zabavljali, a nkon toga se uvijek našlo nešto u kući od priodnog seoskog materijala s čime bi se poigrala, propuzala uz pomoć psa i uz njega također i prohodala i razvila svoje motoričke i ine sposobnosti...

inače te podne puzzle su po pravilu tek za djecu od 3 godine...

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    i da li su toksične ili ne? pa št da stavim na pod? moja ima 5mj i počela se okretati, ali vidim da joj je puno lakše na tvrđoj podlozi , nego na krevetu,a sad ne znam što stavit na pod?
    pa stavi bilo kaj, tepih, deku, navlaku za poplon...ono, mogućnosti su razne i bezgranične....

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene je parket, pa pazle, pa frotirni prekrivač ili plahta.
    Pokrivač ili plahta služe da beba pazle ne žvaće, a i lako se navečer istrese i prozrači. Pazle pomažu da je podloga tvrda dovoljno, a opet mekana, ako se beba pri posjedanju prevrne, ne može se povrijediti.
    Nemam nikakvih drugih podnih obloga niti tepiha, zbog skupljanja prašine - čistije mi je pobrisati nego usisati, a pazle se dobro peru u perilici ....
    Možda ti posluži kao ideja ...

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja bih kupila neku tanku strunjača. Zna li netko koja bi bila najbolja?
    Posljednje uređivanje od acqua : 21.03.2010. at 23:45

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam trenutno stavila deku na duplo jer me strah tih puzzli, ako imaju naftnih derivata, to isparava, šta ne?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

mišura avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo mašo ako ti nije kasno http://www.pride.hr/Category/41-stru...-borilita.aspx Po adresi mislim da je to isti dućan s novim imenom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •