Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: protočni bojler

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno protočni bojler

nisam fulala podforum

noa je do prije 2 tjedna imao jednu stolicu dnevno, obično ujutro
    a onda se pojavio lagani proljev, ništa strašno
    i od onda skoro svaka pelena je pokakana, i to poprilično (barem 3-4 dnevno)
    u početku su bile mekše i narančaste, sad znaju biti malo sluzave, ali normalne tvrdoće i i dalje dosta svijetle
    a koža mu je tako osjetljiva na "dondo" (govno, op. a.) da pocrveni ako ga ne presvučemo isti tren, po cijeli dan ga samo presvlačim

doduše, on sad dosta i jede, ne znam jel to jer bude gladan od stalnog pražnjenja ili se toliko prazni jer stalno jede
    ne jede ništa što i prije nije

ne vidim promjene u ponašanju pa se nisam previše brinula, ali nekako mi se čini da to sad predugo traje
    ne ide mi se pedici zbog toga jer se bojim da ne pokupi gripu u čekaonici pa sam tek onda napravila pravi posao, a bogme mi se ne da imat posla ni s dr. richterom pa mi preostajete jedino vi

trebam li se zabrinuti

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Otvorila sam topic s namjerom da ga premjestim a kad ono...
    Da li u zadnje vrijeme jede puno nekog voća koje otvara? Možda ste prebrzo prešli na normalnu hranu nakon proljeva pa su crijeva nadražena, probaj s više mrkve, banana, riže...
    Par dana mu uz pažljivu prehranu daj Linex ili nešto slično, pa ako se stvari ne poprave, ipak pedijatrici...možda samo ti po uputnicu za pretragu stolice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •