Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Koliko pelena treba?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Koliko pelena treba?

Kako i sam naslov kaže molim da mi netko odgovori koliko treba platnenih pelena za novorođenče?Koje zaštitne gaćice koristite?
    Svakih koliko presvlačite dijete?

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nama je bilo dovoljno 20, ali bi se snašli i s manje. Koristili smo Kamarisove zaštitne.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi smo ispočetka kombinovali sa tetrama, jer smo imali malo pelena. Kasnije smo se snalazili sa 20, ali je 30 ipak bolja varijanta, zbog sušenja.
    Ali, kad koristiš platnene, nikad nisi bez pelena! Uvijek možeš poviti dijete u tetre, dok se pelene osuše
    Zaštitne koristimo Kamaris, do drugih nisam mogla doći. Veličina 1 nam je skroz odgovarala, ali vel. 2 je nekako prevelika, tj preširoka u struku :?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Koliko bi pelenica trebalo za početak i što je uz njih još potrebno?: vidi Vrste platnenih pelena, pa onda Čime početi, i još malo na ovom topicu;
    Ovo je moj odgovor sa jednog drugog topica, možeš malo prosurfati po linkovima, sigurno ćeš naći odgovore na svoja pitanja.

Koliko često presvlačiti pelene

Ovaj topic ću zaključati, molim ta da prije otvaranja nove teme upišeš u pretražnik ono što te zanima, cure puno pišu, o većini stvari su već otvoreni topici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •