Ja sam za svoju mamu bila prava muka. Od prvih dana me stalno morala nositi, i to ne držati i stajati na mjestu, nego hodati. I tako noću i danju. Zato sada nikako da se naspavam...

Kod mene nisu palila ni kolica ni auto za uspavljivanje. Zato je sada moja draga mama od silnog nošenja i prenašanja završila na operaciji maternice jer joj se sve spustilo.
Zato pamet u glavu i nemojte popuštati. I ja sam svoju Lanu nosala i vozala sve dok nisam rekla dosta, ne mogu više! I nema druge jer sve dok djeca vide da postoji bilo kakva mogućnost da vi popustite, iskoristit će je.
Negdje sam čitala da je jedna mama sa malim sinom išla u dućan, izašli su van punih ruku vrećica i on se htio nositi. Počeo je vrištati i bacati se po ulici. Na kraju je sjeo na pod i nije se htio dići. Mama se sjela na pod kraj njega zajedno sa svim onim vrećicama i sjedili su tako sve dok on nije odlučio da će ipak hodati jer je stvarno vidio da nema druge mogućnosti i da se mama ovaj put ne šali. Znam da je teško pred svim tim ljudima koji te gledaju kao da si najgora mama na svijetu ali poslije je puno lakše. Djeca isprobavaju granice: dok ide, ide.