-
povracanje, sluzava bjelkasta stolica
danas je d. (4mj, iskljucivo dojena) dva puta povracala u mlazu, te imala nekoliko sluzavih bijlelo-zelenih stolica. malo je nervoznija, odnosno pospanija (zaspala mi je u rukama, sto nije vec duuugo).
zanima me da li je to zbog necega sto sam ja pojela, ili mozda znak neke viroze, zraka u trbuscicu, gladi....????
-
Zovi ti radije pedijatricu, nisam još imala ovakav slučaj, ali ne zvuči lijepo. Bolje nego da čekaš da ti se netko sa sličnim iskustvom jhavi (ako ga ima):
-
lako može biti viroza, sad su u điru,
pazi da ne dehidrira (udubljena frontela)
jel ima temperaturu?
pedijatar
-
nema temperaturu.
bili kod pedijatra...malo upaljeno zdrijelo inace sve ok.
preporuka sto cesce na prsa uz dodatak **** orso 200 (sok od mrkve, protiv dehidracije), pratiti stanje u toku noci i sljedecih dana...
-
stolica zna biti sluzava zbog 'slajma' ako je beba prehladjena.
bitno je sto cesce ju dojiti
-
S ovim simptomima koje si napisal smo mi prije mjesec dana ostali u bolnici. Virus. Kod tako male djece ljeci se jedino infuzijom-tak su nam rekli u bolnici Jako pazi da ne dehidrira.
-
nocas nije povracala, ali je dobila temperaturu...pred jutro 38.5 (u guzi).
temperaturu sam smanjila, ali je jutros opet povratila.
kakila (isto) nakon svakog podoja...
cini se da cemo ponovo do pedijatra 
Boo, jeste li vi imali temperaturu?
-
sa 38, 6 smo dosli u bolnicu i iducih 5-6 dana uvjek se vracala.Jednu noc je bila cak 40. U guzu normalno. Tu noc sam sve doktore u bolnici postrojila, najgori ndan u mom zivotu.
Nek ti naprave nalaz od stolice, tak ce jedino vidjet o kojem je (ako je) virusu rijec, pa ce ga moc i ljecit.
Dal ciki, pije?
Moj mali nije htio ni cikit!
Ako ne pije, trk u bolnicu!
-
-
-
ciki, iako nesto slabije nego inace, a gotovo svaki put zaspe dok jede
jucer ujutro je jos jednom povratila, a popodne je jos imala temperaturu 38.7. kad smo to skinuli vise se nije vracala...
jutros je zivahnija, ali jos uvijek puno kaki (blijedo zeleno, specificnog mirisa, a dok ispirem s platnene pelene se pjeni...)
ruke i noge su joj dosta hladne i pomalo modre (sto inace nije slucaj).
zvat cu pedijatra da vidim sto ce mi savjetovati...
-
Jesu li usta suha, dijete manje zainteresirano za svijet oko sebe i više spava još uvijek??? To su znakovi dehidracije. Zvrcni ti bolnicu pa popričaj s dežurnim pedijatrom i svakako inzistiraj na dojenju, pa makar gutljaj-dva. Dijete od iscrpljenosti nema ni snage sisat.
Ozdravite brzo
-
Mislila sam usne, ne usta.
-
bijelu stolicu proljavastu a kasnije i formiranu smo imali kod rote + bljuv...
-
malena je jutros skroz vesela i razigrana.
jos uvijek joj je stolica blijedo zelena, ali ipak kaki nesto rjedje.
jako sam pazila da ne dehidrira, tako da je cesto sisala i to je ok
cini se da prolazi, iako jos uvijek ne znam sto joj je bilo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma