Stvarno mi je žao! Budite jaki, bodrite jedno drugo, budite si podrška da što prije prebolite gubitak i želim vam da što prije krenete u nove pobjede!
Stvarno mi je žao! Budite jaki, bodrite jedno drugo, budite si podrška da što prije prebolite gubitak i želim vam da što prije krenete u nove pobjede!
. Kako je to grozno. Čovjek se nada i čeka i misli sve bude OK, ali... Držite se, mislim na vas i nadam se da vas uskoro čekaju puno bolje vijesti.
![]()
Žao mi je.
žao mi je,
pokušajte inzistirati da se iz grubo rečeno "rezultat kiretaže " odnese na detaljnu analizu, da se vidi da li je u pitanju neka bakterija i sl. jer ne vjerujem da sva 3 ploda imaju kromosomsku nepravilnost, znam da u ovom trenutku najmanje mislite na to, ali to je jako bitno za dalje![]()
Zao mi je![]()
![]()
Jako mi je žao. Držite se.I poslušajte ove savjete, ma koliko vam je sad teško.
jako mi je žao.![]()
![]()
Ne nalazim rijeci utjehe.![]()
Drzite se, i da sto prije bude bar jedna bebica.
Jako mi je žao![]()
![]()
Hvala vam svima, kiretaža je obavljena danas. Žena se probudila iz narkoze i osjeća se dobro (koliko je to moguće s obzirom na sve okolnosti).
jako mi je žao...![]()
budite jaki...ova će vas situacija još više stisnuti jedno uz drugo...i produbiti vaš odnos....ma koliko to saad čudno zvučalo...
budite hrabri...
vaša beba i/li beibice čekaju na vas!![]()