Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Glazbena igraonica

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Glazbena igraonica

Mozete li mi pomoci u potrazi? Vec neko vrijeme bezuspjesno trazim glazbenu igraonicu u zapadnome dijelu grada. Voljela bih da je nesto bez opterecenih voditelja koji dijete nužno žele usmjeriti u glazbene virtuoze. Onak, jednom tjedno, puno pjesme, isprobavanja i igranja s instrumentima.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Izgleda da moram proširiti teren: znate li za kakvu glazbenu igraonicu/vrtic a da nije u strogom centru ili na istoku grada?
    Zahvaljujem na bilo kakvom odgovoru.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A čuj, moja šogorica drži glazbenu igraonicu - u Gajnicama.

To je zapadni dio grada ali i nije baš blizu Trešnjevke

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mima, može naka info o igraonici?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa, drži ju moja šogorica koja je inače odgajateljica u vrtiću, a završila je i nižu glazbenu školu - klavir. Održava se dva puta tjedno u Domu kulture u Gajnicama, i to je više manje sve što znam za sada, ali mogu je točno pitati kako izgleda igraonica. Mi planiramo otići vidjeti koji puta na proljeće, inače mislim da idu djeca od tri godine.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mima, istina je da nam Gajnice nisu najblize, no informacija je predagocjena s obzirom da glazbenih igraonica, bar kako se cini, i nema bas puno. Hvaaala! Molim te, pitaj sogoricu jos o tome, pa javi ako to nije problem.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moja cura ide u glazbenu igraonicu u Novom Zagrebu (Dugave). 1x tjedno, 45 min, malo pjevanja, malo crtanja, malo teta donese instrumente. Mogu je pitati da li drži još negdje tu igraonicu....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

medo, jel može jos kakva info o toj glazbenoj igraonici u Dugavama, nama je to blizu pa bismo možda otišli.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moze Magdalena, imas PM

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

medo, Mima, može i meni obavijest na pp?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nemam nikakvu obavijest - nisam se još čula sa šogoricom, moram ju se sjetiti nazvati pa ću pitati za detalje.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

koja navala, Branka1 saljem PM

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Evo info o glazbenoj (i drugim radionicama) u Gajnicama
    http://www.czkio-susedgrad.hr/radionice_i_tecajevi.php

Medo, moze za Dugave i meni na PM? Zahvaljujem

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

nisam trebala otvoriti ovaj link

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Može još jedan pp o igraonici u Dugavama?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo sjetila sam se da sam razgovarala sa šogoricom o igraonici.
    Tko hoće detaljne informacije poslat ću mu njen mobitel na PP.
    Igraonica je za djecu od tri godine naviše, a radi se slično kao u glazbenom vrtiću - ritmičke igre, igre sa prstima, brojalice, ona daje djeci raznorazne udaraljke i slično. Kaže da je to dobro za razvoj sluha i ritma, za djecu koja imaju problema sa govorom itd. Eto, mi ćemo na proljeće sigurno ići vidjeti koji puta.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

može meni.
    tnx

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene zanimaju Dugave
    Hvala

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Podižem temu.
    Trebala bih neku gl.igraonicu za predškolku, tražim tražim ali sve je jako skupo. Jel zna tko možda koliko koštaju igraonice u muzičkim školama (i u kojoj ima takvo što)?

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mene zanima glazbena igraonica ali na drugom djelu grada Dubrava Sesvete?

Zna netko nešto o tome?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Glazbena škola Rudolfa Matza

Glazbena škola Rudolfa Matza ima glazbenu igraonicu za djecu predškolske dobi. Škola je na Trešnjevci, na uglu Selske i Ozaljske. Vodi je Dunja Elezović Krivić, nastavnica flaute.

Smatram da je teta Dunja izvrstan pedagog. Djeca kroz igru uče o glazbi: ritam, note, tonove i sl. Igraonica ima 2 termina tjedno, po jedan školski sat. Školarina je 2007/08 bila 150 Kn mjesečno.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: Glazbena škola Rudolfa Matza

Citiraj japa prvotno napisa
    Glazbena škola Rudolfa Matza ima glazbenu igraonicu za djecu predškolske dobi. Škola je na Trešnjevci, na uglu Selske i Ozaljske. Vodi je Dunja Elezović Krivić, nastavnica flaute.

Smatram da je teta Dunja izvrstan pedagog. Djeca kroz igru uče o glazbi: ritam, note, tonove i sl. Igraonica ima 2 termina tjedno, po jedan školski sat. Školarina je 2007/08 bila 150 Kn mjesečno.

da ne kopam po internetu njihov broj i ne zivkam napiši kad su ti termini ( dani i sati), da vidim da li mi uopće odgovara vrijeme

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Radno vrijeme

U šk. god. 2007/08. termini su bili ponedjeljkom i srijedom od 17:15 do 18:00. Ne znam kako je ove godine. Tel. broj možeš pronaći u imeniku.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

...molim vas, može meni pp o igraonici u Dugavama ?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Citiraj tajchi73 prvotno napisa
    Citiraj japa prvotno napisa

da ne kopam po internetu njihov broj i ne zivkam napiši kad su ti termini ( dani i sati), da vidim da li mi uopće odgovara vrijeme
    A za kakv točno uzrast? L ima 2god i 10mj....gdje se mi kvalificiramo?

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Romy

A za kakv točno uzrast? L ima 2god i 10mj....gdje se mi kvalificiramo?

mislim da je ipak još pinku premali/la, to je za predškolsku djecu ( barem ovo o čem piše japa ) što znači od najmanje 5 g. na više
    ( možda bi uzeli i jako talentirano dijete od 4g., ali ne vjerujem tako malo kao tvoje :/ ).

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Primjerena dob za glazbenu igraonicu

Zapravo, ovisi o namjeri.

Ako je to igraonica gdje će dijete kroz igru, smijeh i zabavu naučiti ponešto o glazbi, svaka dob je primjerena (vidi još opis rada s djecom).

Ako je glazbena igraonica priprema za glazbenu školu (GŠ), a dijete kreće u osnovnu školu (OŠ) sa 7 godina:
    sa 6g, glazbena igraonica
    sa 7g., 1. razred OŠ
    sa 8g, 2. razred OŠ, 1. razred GŠ.
    Ako kreće u OŠ sa 6 godine, tada je sve 1g ranije, pa je 5g najbolja dob za igraonicu. Nije nužno da se igraonica pohađa jednom, već se može pohađati nekoliko puta. Što bi značilo da se može krenuti i sa 4 pa i sa 3 godine.

Zapravo, preduvjet nije kronološka dob, već uopće mogućnost pedagoškog rada s djetetom: Da li je dijete disciplinirano i sabrano da 45 minuta sudjeluje u radu s glazbenim pedagogom i ostalom djecom bez prisustva roditelja? Pismenost nije preduvjet, no treba samostalno nacrtati pokoju notu, glazbalo i sl. Za procjenu talentiranosti nema prilike jer nema audicije.

Molim da uvažite da su to osobna iskustva i informacije pružene u najboljoj namjeri, te da je najbolje posavjetovati se s voditeljem igraonice.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Glazbene škole uglavnom imaju programe od 5godina na dalje.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kolegica mi je rekla da joj se u susjedstvu (kod Remize) otvorila Glazbena radionica za djecu, bila je s kikićem (3 g.) i oduševljeni su tetom. Ako nekog zanima mogu je pitati neki kontakt.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

To jako ovisi o djeci. Moj mlađi je doslovce mrzio mali zbor (Kikiće) pa smo odustali nakon 3-4 puta. Tek kasnije mi je doprlo iz repa u glavu u čemu je problem - dijete ima baš puno smisla za glazbu i prokleto dobar sluh i smeta ga kad klinci dreče kojekako. (Razumijem ga dobro, to je i moje prokletstvo...)

Ne kažem da je to loše - dapače, za većinu djece to je sjajno, ali eto, naše iskustvo s ovom našom malom glazbenom cjepidlakom nije baš bilo super. Spasili smo se kad smo nabavili sintić.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Za one od 0-5 godina toplo preporučam Music Together. Mi smo tamo već osmi ciklus i prekrasno nam je (radionica je za roditelje i djecu!). Doduše, upisi za ovaj semestar su prošli, ali već u zimi ide novi ciklus. Radionice se održavaju u Hatzovoj i jedna grupa negdje na Ravnicama.

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

http://www.djecjiglazbenisvijet.hr/
    Topla preporuka. Radionice se održavaju u Zaprešiću i u Zagrebu na Vrbanima, mislim.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Kolegica mi je rekla da joj se u susjedstvu (kod Remize) otvorila Glazbena radionica za djecu, bila je s kikićem (3 g.) i oduševljeni su tetom. Ako nekog zanima mogu je pitati neki kontakt.
    I ja toplo preporučam ovu glazbenu radionicu.
    Pogotovo za one koji vole i pjevati i plesati i slušati muziku i zapravo imaju bilo kakav interes za glazbu.
    Znam da radionicu drži kompetentna osoba što mislim da je jako važno.
    Koliko sam upoznata radionica je krenula s radom od ove godine, pa još nemaju web stranicu, al bit će tu za koji dan.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a gdje je to kod remize?meni je ovaj music together bio totalni promašaj,pa bi probala nekaj drugo.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove