Da i ja si tako mislim, al ja nisam doktor-pa ja nikako ne mogu bi u pravu, a moj strah u cijeloj priči nije bitan-jer se ja bezveze fiksiram.

Čak nema veze ni to što sam s 20+3 imala spontani blizanaca zbog upravo asimptomatske intraamnijske infekcije od koje sam se otvorila-CRP mi je dan prije nego su bebe umrle i bile spontano pobačene bio 8-što ide u normalu.
Jer šta se ja brinem kad je E.coli obična crijevna bakterija, a isto to je i strep B od kojeg sam pobacila jer je otputovao iz crijeva najvjerojatnije ili od kud god u maternicu.
A antibiotici samo pogoršavaju stvar jer se razvijaju rezistentni sojevi bakterija njihovom primjenom i meni je dovoljan jogurt i puno tekućine.

Žao mi je što sam ovako cinično bezobrazna, ali to su stavovi mog ginekologa i upravo razmišljam da proturim info na burzu da ljudi brzo zamijene dionice Plive s onima od Lure ili neke druge mliječen industrije jer je izgleda LGG učinkovitiji od antibiotika.

Slažem se ja da treba uzimati i tekućinu i lgg,ali kao pomoćno sredstvo i preventivu, ali kad beštija već zasjedne na krivo mjesto sumnjam da ju to može otjerati.

Ne znam koji je princip homeopatskog tjeranja beštija s krivog mjesta-vjerojatno sličan ovom s lgg-om i tekućinom, ali onda ću radije otići po pripravak od licenciranog homeopata.

Morala sam se izventilirati jer me sve to nervira. 8)