Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: kada će ponovo biti pregledi autosjedalica i dr..

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno kada će ponovo biti pregledi autosjedalica i dr..

Kada će se u Zagrebu ponovo vršiti pregled autosjedalica? Jako me brine da naša nije pravilno postavljena. Naime, imamo onu koja se koristi od 0-13 kg i od 9-18 kg i može se montirati prema naprijed i prema natrag.
    Trenutno je prema natrag i moram ispod "postolja" staviti zarolani ručnik jer inače ne stoji dobro (bar mislim). Voljela bih da netko stručan to pogleda..

A drugo...Muči me situacija kad ja vozim a malena mi je u autosjedalici okrenuta prema natrag i plače i vrišti a ja je ne vidim i u vožnji ne mogu do nje i ne znam dal plače tek tako ili se nešto dešava...Tako da zapravo izbjegavam voziti se sama s njom...

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slijedeći pregled u Zagrebu je 26.11.

Ako ti Vita plače u vožnji preporuka je da staneš sa strane, umiriš ju i onda nastaviš put.
    Jasno mi je da bi put od kojih 15 minuta moga narasti na 1 sat ali svakako je bolje da kad voziš se i skoncentriraš na vožnju.
    To je tvojoj Viti isto tako jako važno.

Postoji jedan sistem ogledala koji se monitaraju tako da je možeš pogledati u svoj retrovizor. Ali to tek na kratko da vidiš što se otraga zbiva.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Stati sa strane je ok, ali kad ona udre plakati to je nešto strašno! I nema ju šanse smiriti osim izvaditi iz sjedalice, ljuljati ju, pjevati joj, staviti je na cicu (koju kad tako histerizira više puta neće ni primirisat) i to traje, traje, trajeee jaaako dugo.... Ona sva bude natopljena znojem - kao i autosjedalica iako joj stavim tetra pelenice ispod...Ma strašno...A ponekad u prometu (a vjerojatno i sama znaš) jednostavno nema šanse da se staneš sa strane i izađeš van iz auta...

Vidim da ću morati nabaviti ta ogledalca :/

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lonalee, nažalost, nema ti tu velike pomoći osim vremena...
    I moja Leo je kao mala znala jako plakati u sjedalici, ali kak je bila sve veća to se smirilo i sad je sve super

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Hoće li u Osijeku biti skoro pregled autosjedalica???

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čisto sumnjam.
    Pa bio u Vinkovcima 23.10.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •