loonalee prvotno napisa
8)
loonalee prvotno napisa
8)
uzela si mi riječi iz usta 8) hehehe koje smo mi nemajke!kli_kli prvotno napisa
![]()
kli_kli prvotno napisa
Neeeeeeeeee.....Novi je komad bez konkurencije molim lijepo![]()
a mali plavuš :D kak je guba s tom kosicom... i Paris Hilton bi mu pozavidjela na boji kose... preslatki su svi...
e sad baš i ja idem kupiti taj časopis!Larita prvotno napisa
![]()
hahaha, a mozete zamisliti sta ja zamisljam citajuci o famoznom casopisu!loonalee prvotno napisa
nika ima 6zubica!!!! :D
stižemo vas, stižemo!!![]()
i to donje jedinice, gornje dvojke, jednu donju lijevu valjda cetvorku i gornju cetvorku(mislim)!!
ps. nika ne skija, ali je slikana u skafanderu na skijanju, pa je zato skijasica!
Bravo za Niku!! :D
Larita, imaš pp![]()
jedino ja nemam pp od nikoga![]()
8)Romina prvotno napisa
i meni vita djeluje jako dosta duga (visoka)!
maureno je![]()
pa dosta je visoka da..negdje kao ivonnina Andrea
opet svi nestali :?
idem i ja...radit malo![]()
Baš uživam u sličicama, ali ja ih ne znam staviti da malo vidite i nas. Svi su preslatki, neću reći koji je klinac ljepši jer nema lijepih i manje lijepih, svi su najljepši, najdivniji i naši!!![]()
Sva su vam dječica preslatka.![]()
A ja zavidim na bujnim kosicama vaših mališana.
Mi svakako dolazimo kod Annie na maškare, može nas samo bolest spriječiti.
Prošle godine smo se super proveli.![]()
Ena, lana je prava lepotica!
I moj novi nema bas gustu kosu, ja se sve nadam da ce se to ipak promeniti, da ne bude na tatu nego na mene. Ja imam bas bas gustu, a mm bas bas retku.
loona i romina (a i ostali) - bacite se na posao i rodite još koje djete, šteta je stati kada su ovako PRESLATKI!!!
znači Vid ima najmanje zuba![]()
Mirta30 prvotno napisa
uh, vidjet ćemo..heheh
ja čekam da loona krene![]()
a ja cekam da svi krenete, pa cu tek onda ja!!!![]()
po novom nasa mala frajerica pocne urlati iz petnih zila i plakati, ako se daddy i ja slucajno zagrlimo ili poljubimo pred njom pa sad to radimo kad mali tiranin zaspi!!![]()
vid dotrči do nas kada se počnemo grliti i ljubiti i oboje nas zagrli![]()
bucka ti si već rezervirala termin, nemoj sada izvrdavati
Maureno se obavezno stisne nama,a u slučaju da mm i ja zagrljeni gledamo tv ,Maureno isti čas legne preko nas
Lana obavezno gura tatu od mene kad se zagrlimo.
Kraj Lene MM neće ostati bez puse.
Jutros, dok su se presvlačili, ja ju poljubim (na što ona uvijek kaže pa-pa) a onda odmah: Taaataa. I onda se smješka dok njega poljubim...
Jel dobro vidim?! Yavanna???
Loona, Vita je prekrasna, već prava curka!![]()
Maureno, ajme, koje okice, koja kosica![]()
Pusa!
Bila, pogledala i otišla![]()
Pusa Maksu!
i ja isto....mamaineven prvotno napisa
mislis, daddy je rezervirao??!!Mirta30 prvotno napisa
![]()
Da se pita mm on bi još danas krenuo u akciju![]()
e a ja neeeeeeeeeeeeeeeeeedaaaaam![]()
niti ja se ne dam 8)
jel koristite pilule ili nekaj?mene je strah pilula a navodno postoje i neki flasteri ali to mi nije nekak ziher :/
pa mi još uvijek cicamo, pa nam nije dozvoljeno ni flasteri ni mirena niti pilule, već samo dobri stari prezić (samo pazite da vam se ne desi da mu ne istekne rok trajanja)![]()
a ja jadna tako zelim bebuuuuuu...!!!
al ne mogu jos sam debela, ne bih podnela jos jednu trudnocu, a i novi sisa kao novorodjence.
bas se spremam da pitam na forumu da li je neko ostao trudan a da mu je dete sisalo po 15-ak puta dnevno i kako je to izgledalo u trudnoci!
a mi imamo "trostruki", to je poljubac u kom svi ucestvujemo, a inace se ne buni ni na kakve neznosti izmedju nas dvoje.
ali zato ako mu kazes beba on kaze - tući! (e za ovo sam morala da ukljucim hr tastaturu!)
mi koristimo metodu brzog vadjenja, naime ja ne volim niti hormone, a ni gumu bas...
i mi još cicamo a mm baš i nije oduševljen sa jeltekovke prvotno napisa
![]()
ACHTUNG! ACHTUNG!
KLI KLI FANTAZIRA DA JE DEBELA
ljutiš me jel nisi debela....lijepa si i dosta![]()
e pa moj je spor po tom pitanjukli_kli prvotno napisa
![]()
samo ti zezaj umesto da mi pruzis podrsku da sto pre smrsam jer sam jadna ponovo na dijeti.
ne kazem da sam ruzna nego debela, u svakom slucaju ne opetrecujmo druge!
pa vidjela sam te kli....bit punija i debela nije isto..znaš da moju podršku uvijek imaš ALI ne želim da živiš u uvjerenju da si debela![]()
![]()
![]()
a kakve su teme na tapetuuuuu!!!!![]()
gumice![]()
nema kod nas pilula, flastera, spirala i ostalog!!