Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: fleke po usnicama

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno fleke po usnicama

mali mi je neki dan dobio nekakve fleke po usnicama, ne znam kako da to opisem, kao da mu se usne gule. nismo bili kod pedice jer smo na putu. inace je skroz normalan i ne pokazuje da mu to smeta. izgleda onak kao da na usnama ima vitiligo, onu bolest depigmentacije. ima li netko iskustva s tako necim? jel znate sta bi to moglo biti?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: fleke po usnicama

Citiraj mikka prvotno napisa
    mali mi je neki dan dobio nekakve fleke po usnicama, ne znam kako da to opisem, kao da mu se usne gule. nismo bili kod pedice jer smo na putu. inace je skroz normalan i ne pokazuje da mu to smeta. izgleda onak kao da na usnama ima vitiligo, onu bolest depigmentacije. ima li netko iskustva s tako necim? jel znate sta bi to moglo biti?
    Bilo bi dobro, ako to nastavlja da ipak odeš do pedijatra.

Ako su samo crveni flekovi koji se nakon pola sata ili sat povuku, pretpostavljam da je urtikarija - znači alergija, odnosno reakcija na nešto što je pojeo ili došao u kontakt sa nekim kemijskim proizvodima.
    A možda da ga probaš namazati nekom jačom zaštitnom kremicom po licu kad idete van s njim, možda je od vjetra, pogotovo ako mu cure sline, ne znam koliko ti je dijete staro.

Sretno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •