doktor je MM dijegnosticirao jači pad imuniteta i rekao mu da si uzme neke tablete vitamina.
imate li preporuku koje da kupimo?
doktor je MM dijegnosticirao jači pad imuniteta i rekao mu da si uzme neke tablete vitamina.
imate li preporuku koje da kupimo?
Bilo koji multivitaminski pripravak u kojem su vitamini dobiveni prirodnim putem. Npr. ABC PLUS pd Natural W., mislim da su i vitamini od KAL-a na prirodnoj bazi... uglavnom-ne kemija. A za jaki pad imuniteta stvarno mogu preporučiti Esberitox tabletice (uzimaju se u malo većoj dozi nego što piše -3 puta po 3- i to pod jezik, nakon što se rastope bilo bi dobro ništa ne jesti ni piti bar pola sata-preporuka homeopate) i Petrovićev med za podizanje prirodnog imuniteta.Andora prvotno napisa
mmm, taj med svakako. Meni nije bas fin, ali MMu je.
Mi sad pijemo Supradyn od Bayera (zuta kutija) jer nam je teta u ljekarni rekla za te od Enciana, Naturalwealtha i sl. (cirka 1kuna 1 tableta) da prodju neiskoristene kroz probavni trakt, a ove kakti ne.
Sad, da li cura zna dobro prodavat (skuplji) proizvod ili zna kemiju, ne znam.![]()
potpisujemMi sad pijemo Supradyn od Bayera (zuta kutija) jer nam je teta u ljekarni rekla za te od Enciana, Naturalwealtha i sl. (cirka 1kuna 1 tableta) da prodju neiskoristene kroz probavni trakt, a ove kakti ne.
Bit je porijeklo vitamina. Npr. C-vit se može sintetizirati u labosu (jeftinija varijanta) ili dobiti iz nekog prirodnog izvora (skuplji postupak). U velikoj većini slučajeva cijena vitamina garantira kvalitetu.Foška prvotno napisa
Glasam za homeopatiju, med od Petrovića isto i dodajem S.I.P.F. od Ehinacee kojeg ima za kupiti u Bio Terri, Vlaška 7 (u veži). Skupo je ali mene bi svaki puta spasilo. Može i propolis (najviše kvaliteta), ali s time nemam osobnih iskustava.
Meni osobno propolis (obična 20%-tna otopina nakapana na šećer) najviše pomaže kod akutnih upala grla jer su mi mandule u lošem stanju, ali nisu za operaciju. Za samo podizanje imuniteta ga ne koristimo.Tessa prvotno napisa
Ja pijem običan šumeći multivitamin Huxol, a dobre su kapi Imunnal, jaaako dobre, koristila sam ih kad sam imala genitalni herpes
supradyn je po meni najbolji za oporavak ili kako bi to kod nas
rekli za se rekuperat![]()
a za imunitet ima mali milion pripravaka,esberitox je dobar ali meni
otpada jer mi se neda piti 9tbl dnevno
colostrum je uzimala moja mama i pokazako se odličan samo i njega
se treba uzimati 2x2caps i dosta je skup
Esberitox se ustvari upotrebljava sublingvalno tj. rastapa se pod jezikom pa ga se može tretirati kao bombonArwen prvotno napisa
. Jedino je važno da se poslije ništa ne pije ni ne jede bar dvadesetak minuta.
Iako nisam pobornik kemije, prilažem link na nešto friško. Radi se o detaljnoj analizi korištenja mikronutrijenata u svijetu, osobito onom manje razvijenom:
http://www.aed.org/ToolsandPublicati...etin_v28n1.pdf
Davore, može ukratko o tvom linku, neda mi se sve čitati...
Pa... nema ukratko. Ni Ustav nema ukratko.![]()
Najkraći citat koji daje ukupno ozračje je ovaj:
"When asked how $50 billion should be invested for development, the world’s top economists ranked “providing micronutrients” second only to combating Human Immunodeficiency Virus/Acquired Immunodeficiency Syndrome (HIV/AIDS). Micronutrients offer a better cost/benefit ratio than trade liberalization, reducing migration barriers, new agricultural technologies, climate change, water and sanitation and other topics (Copenhagen Consensus 2004)."
A mozda probati s Beta 1,3 D Glucan?
http://www.zdravljeizivot.com/hrv/in...&s=beta_glukan
Nasla sam ga na webu, danas kupila od 100 mg = 313,00 kn 60 tableta koje su dovoljne za mjesec dana jer se pije 2x1.
Probat cu..mozda se rijesim upala grla i non stop nekih upala na PAPA testu...
Aloe gel od Forever Living Products... Toplo preporučam!
Podizem:
Pedica je kikici preporucila Esberitox nakon svih ovih temperatura koje smo odradili i jos odradjujemo. E sad, pedica je preporucila tabletice ali kako moja mala nema iskustva s bombonima, ja sam uzela otopinu Esberitoxa i pise da djeca od 1-6 godine mogu uzmati 15 kapi 3x dnevno. Medjutim, u ovoj otopini ima i alkohola jer kad sam ju ja probala, stvarno me ugrizlo za grlo (50 ml otopine sadrzi 0,43ml alkoholno vodenog extrata, znaci 1:11). Je li netko ima iskustva s Esberitoxom u otopini?
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...791&highlight=Timmy prvotno napisa
Na tom ga je topicu rinama spominjala, pa ju probaj kontaktirati![]()