Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: upaljeni mišić na nozi

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno upaljeni mišić na nozi

Pre 15-tak dana u snu me je uhvatio grč u nozi ali ne u listu gde me obično hvata već se stegao mišić koji ide od vrha stopala prema cevanici. Bolelo me sutradan i narednog dana i sve bi bilo OK da je tad prestalo. Međutim, boli me još uvek, ne tako intenzivno ali dublju cipelu ne mogu da obujem jer me sregne i ne mogu da hodam. Osećaj pečenja je identičan kao kod upaljenog mišića ali mi ovo baš dugo traje. Nisam ničim mazala a ne znam ni čime bih.

Koliko dugo to zna da potraje i da li bi imalo smisla otići kod lekara?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mislim da netrebas ici kod doktora, proci ce samo. meni se to znalo dogadati kad sam bila trudna,znalo me probuditi iz sna, valjda slaba cirkulacija i znao me list na nozi danima boliti. cak i dok sam radala sam dobila grc ispod koljena koji me bolio skoro jace nego porod i imala sam osjecaj da ce mi noga puknuti.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zamoli nekog (muža )da ti lagano izmasira nogu sa nekom kremicom,uljem.Kupi šumeći magnezij i pij hjedno vrijeme.
    Ja navečer pijem kakao bez šećera,dobar za mišiće.stres..

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Magnezij je jako dobar. Doduše treba ga piti malo duže da bi počeo djelovati. Ja sam imala česte grčeve u nogama potkraj trudnoće i Mg mi je pomogao. Naravno, mužić nek te malo masira. Neće mu škoditi. 8)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cm - obzirom da toliko dugo traje - ja bih ti preporučila da odeš doktoru. možda nije mišić, možda je nešto sasvim drugo.

ne mora biti ništa strašno - ali bar ćeš znati o čemu se radi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •