-
upaljeni mišić na nozi
Pre 15-tak dana u snu me je uhvatio grč u nozi ali ne u listu gde me obično hvata već se stegao mišić koji ide od vrha stopala prema cevanici. Bolelo me sutradan i narednog dana i sve bi bilo OK da je tad prestalo. Međutim, boli me još uvek, ne tako intenzivno ali dublju cipelu ne mogu da obujem jer me sregne i ne mogu da hodam. Osećaj pečenja je identičan kao kod upaljenog mišića ali mi ovo baš dugo traje. Nisam ničim mazala a ne znam ni čime bih.
Koliko dugo to zna da potraje i da li bi imalo smisla otići kod lekara?
-
mislim da netrebas ici kod doktora, proci ce samo. meni se to znalo dogadati kad sam bila trudna,znalo me probuditi iz sna, valjda slaba cirkulacija i znao me list na nozi danima boliti. cak i dok sam radala sam dobila grc ispod koljena koji me bolio skoro jace nego porod
i imala sam osjecaj da ce mi noga puknuti.
-
Zamoli nekog (muža
)da ti lagano izmasira nogu sa nekom kremicom,uljem.Kupi šumeći magnezij i pij hjedno vrijeme.
Ja navečer pijem kakao bez šećera,dobar za mišiće.stres..
-
Magnezij je jako dobar. Doduše treba ga piti malo duže da bi počeo djelovati. Ja sam imala česte grčeve u nogama potkraj trudnoće i Mg mi je pomogao. Naravno, mužić nek te malo masira. Neće mu škoditi. 8)
-
cm - obzirom da toliko dugo traje - ja bih ti preporučila da odeš doktoru. možda nije mišić, možda je nešto sasvim drugo.
ne mora biti ništa strašno - ali bar ćeš znati o čemu se radi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma