rodila sam u novouređenom rodilištu u Sisku... osoblje je prema prethodnim objavama isto, ali uvjeti neusporedivo bolji. svaka soba najviše 4 kreveta+ 2 uska visoka ormara za odjeću, plus 4 ormarića + sanitarni čvor(wc, tuš, umivaonik, ogledalo) meni je puno značilo to što je sve lijepo i novo. krevetići za bebače uz krevete, ali slažem se da od pedijatrica ne uspiješ izvući ni riječ. Inače sam porod je počeo nakon turbo bolnih trodnevnih pripremnih trudova svakih 15, pa 10, sve do 2 min pa opet ispočetka, tako da sam u rodilište došla iscrpljena, dr šket me se nije nešto dojmio, ali dr jakšić !! svaka mu čast!!! držao me za ruku, bodrio, i kad je trebalo početi tiskati i kad je vidio da je sinek zapeo i da nemam ni toliko snage više tiskati, jer nakon 72 sata lažnih i 10 sati pravih trudova tko bi više moga, taj čas se okupio tim, doslovno, nisam se ni snašla a na jen dva tri je bebek bio vani... nažalost i on je pobro perinatalnu infekciju pa smo ostali 8 dana. što se tiče dojenja, za sestru koja mi je djelovala najodbojnije, imam samo riječi hvale(ne znam ime)jer sam zahvaljujući njoj počela dojiti... ali očito zbog moje terapije kvaliteta mlijeka nije bila dobra. maleni mi je 5 min nakon što je počeo cikiti dobivao grčeve (valjda od mojih tableta) pa smo prešli na adaptirano i od tada dijete super zadovoljno, prava beba, papa, spava, smije se... jedino kaj je i on imao krvarenje II stupnja.. pa sad imamo konstantne posjete ovim i onim doktorima. Na žalost, dr koja radi uzv glave je bila na dužem .bolovanju dok smo mi bili u rod.ali je naš pedijatar u kt, dr almaš posumnjao na mogućnost krvarenja te nas poslao pravovremeno na uzv

)jer sam zahvaljujući njoj počela dojiti... ali očito zbog moje terapije kvaliteta mlijeka nije bila dobra. maleni mi je 5 min nakon što je počeo cikiti dobivao grčeve (valjda od mojih tableta) pa smo prešli na adaptirano i od tada dijete super zadovoljno, prava beba, papa, spava, smije se... jedino kaj je i on imao krvarenje II stupnja.. pa sad imamo konstantne posjete ovim i onim doktorima. Na žalost, dr koja radi uzv glave je bila na dužem .bolovanju dok smo mi bili u rod.ali je naš pedijatar u kt, dr almaš posumnjao na mogućnost krvarenja te nas poslao pravovremeno na uzv
Odgovori s citatom
Muž je došao samnom i zamislite nije htio izaći van jer mu je bilo grozno me ostaviti samu tamo na 5 minuta (zlato moje). Ne znam kako je drugdje, ali ta bolnica stvarno treba obnovu.
i pitala nas jesu i nama dozvolili da ponesemo narukvice kući
ja nemogu vjerovati. ne znam kako vama, ali meni je to glupo da se jedna trudnica ni malo ne informira o porodu nego samo tako dođe "ja došla, ajde me poroditi". pa mislim ako nema interneta postoje knjige a i žene koje su rađale pa mogu barem njih pitati a ne doći ko totalni tudum na porod!
) dobro zabavljale
......sve 5......a u rodilištu....sestra Marija