Ako imate prigovora na zaposlenike bolnice, pošaljite pismeni prigovor na Upravu bolnice kako bi se nešto moglo i učiniti.
Svi imaju nešto protiv ali nemaju hrabrosti poslati ništa upravi.
Uprava je onda nemoćna jer nemaju nikakav dokaz po kojem bi mogli postupiti. Ovako sve izgleda rekla - kazala.
Meni je bilo super u bolnici još u starom rodilištu i nisam imala nikakve primjedbe tako da ne mogu ništa reći, osim Hvala!

Odgovori s citatom

)jer sam zahvaljujući njoj počela dojiti... ali očito zbog moje terapije kvaliteta mlijeka nije bila dobra. maleni mi je 5 min nakon što je počeo cikiti dobivao grčeve (valjda od mojih tableta) pa smo prešli na adaptirano i od tada dijete super zadovoljno, prava beba, papa, spava, smije se... jedino kaj je i on imao krvarenje II stupnja.. pa sad imamo konstantne posjete ovim i onim doktorima. Na žalost, dr koja radi uzv glave je bila na dužem .bolovanju dok smo mi bili u rod.ali je naš pedijatar u kt, dr almaš posumnjao na mogućnost krvarenja te nas poslao pravovremeno na uzv
ostanite do sutra, sutra idete 100% i tako ej to potrajalo 3 dana, svima u sobi vice 100% kuci , onda su zene pocele plakati , nasa soba i druga soba svima radi isto 2 dana nitko nije isao kuci, a ona vice 100% idete pa ej popodne dosla druga pedijatrica i rekla da je to 8. dan i da sutra zbilja idem kuci... vizite su smjesne skidanje gacica,pogledaju te minutu, sestre ih obavezno najave imam dojam da su pomalo prestrasene doktora, uzas kako su ljuti ako nisu skinute gace, ja 7 dana u bolnici hranim sina,dodje vizita i sestra mi istrgne malog iz ruku kao vizita je nema hranjenja, gasi se tv, tamo vamo, presmijesno....
sad barem nešto novije znam!!! A dijete je stalno uz majku u sobi?