Rodila sam u Sisku početkom 6. mjeseca i to me porodio "ozloglašeni" dr. Jurica Blagajić. Ono što mogu reći o njemu je sve najbolje, bez ijedne zamjerke. Maksimalno mi je olakšao porod, maksimalno me pripremao na svaki korak koji je poduzimao i svaki trenutak koji se događao u tih 2 sata koliko sam bila na stolu, maksimalno se potrudio da mi sve to prođe u što ugodnijem ozračju, kad se otvorila mogućnost da mi pusti mm unutra pustio ga je tako da smo zadnjih pola sata prošli zajedno (u rađaonici su dva stola odvojena paravanom, pa ako rađa još netko ne mogu biti prisutni očevi) i maksimalno se potrudio da mi oporavak bude što brži i kraći - sanirao je ozljede cerviksa koje su nastale još pri prvom porodu, a nitko ih nije sanirao pa poslje prvog poroda nisam bila u stanju normalno sjesti skoro mjesec dana, a sad sam bila ok nakon 10 dana.

Što se tiče ostaloga u ovom privremenom rodilištu - ja sam bila oduševljena. Sve je novo, čisto, uredno, a baš ta skučenost pridonosi tome da se ne osjećate bačeni negdje i izdvojeni od svega - sestre su uvijek negdje tu u blizini, što god vam zatreba dati će vam, njihovi uvjeti rada su toliko loši da su svi skupa mogli ili poluditi ili okrenuti sve na zafrkanciju, tako da vam se hodnicima non stop netko smije, priča viceve, zafrkava. Vrlo ugodna atmosfera. I da naglasim da rodilište nije pod ključem kao staro već se može izaći van i prošetati tako da vam može netko doći i u posjetu i vidjeti vas i skratiti tih par dana.

Sve u svemu - iskustvo neuporedivo ugodnije od prvog poroda.

Znam da na ovaj način ne mogu dovoljno zahvaliti osoblju sisačke ginekologije, ali evo, barem sam pokušala. Hvala.