Evo, ja ti se spremam kod njih, vjerovatno ovih dana, pa ću te moći podrobno izvijestiti kad izađem....nadam se da će sve dobro proći. Inače već sam ležala na ginekologiji radi prijetećeg prijevremenog poroda i čula svakakvih iskustava(kao uostalom i svuda po Hrvatskoj). Uvjeti su u bolnici kakvi su bili i 1950-ih godina,sve je staro i očajno, ali meni se osobno veći dio osoblja svidio. Liječnika ima dosta, a u dijagnozama nikako da se usuglase i imam osjećaj da se vole "nadmudrivati" pa su neke od cura upravo zbog različitog stava dvaju liječnika imale problema i na porodu.
Uglavnom nemaju gužvu na rodilištu jer se rađa prilično malo beba. Od loših stvari koje sam čula je da unatoč tomu što ima na svakom zidu vise "smjernice o dojenju", istom ne poklanjaju previše pozornosti i sam se moraš za sve pobrinuti, moraš im donijeti sve svoje za bebu(traže pelene, kremu,vlažne maramice).

E sad, ovdje sam svašta napisala, molim da me isprave one koje znaju više i meni će dobro doći nova saznanja, a koliko znam nedavno je nikolicc rodila gore pa bi nam ona možda mogla dati više informacija! :?