Gle irenas, bez ljutnje, ja nisam rekla da se ne čisti, ali činjenica je da nismo sve jednake po pitanju higijene i da je nekim ženama svejedno kako ostavljaju iza sebe.Moj peh je bio to što kad su mi prvi put donijeli Gretu u smjeni je bila sestra koja mi nije pokazala kako da je podojim, a one u idućim su vjerojatno smatrale da je, a ja više nisam pitala.Jer sam jednostavno takav tip, pitam samo jednom.Gretu su odnosili često zbog davanja antibiotika, svakih šest sati i onda kad bi se potrefilo da je dječja vizita ili kupanje nisam ju znala dobiti po par sati.I uvijek bi je donijeli nahranjenu, znam, jer sam pitala kad bi je vratili jer je kažu, bila gladna.Meni je pukao film tek treći dan i onda sam im rekla da ću je ja sama nahraniti, da imam dovoljno mlijeka.Nakon toga kada bi ju uzeli rekle bi da je odmah vraćaju, da će joj samo dati antibiotik.
Isto tako jednom se desilo, prvih dana da je ona jako plakala i ja je nisam mogla utješiti.Stavljala sam je na ciku, ali ona je samo vrtila glavom.Otkuda sam mogla znati da je bila gladna, pa prvo mi je dijete.Zvala sam sestru iz dječje sobe na što ju je ona odnijela.I nije je vratila.Poslije sam je išla tražiti, a ona onako s visoka: znate, bebica Vam je bila jako gladna.Zamislite kako sam se osjećala.Totalno nesposobno, nisam u stanju nahraniti svoje dijete.