Vidjela sam da postoji jedan topic već o tome ali je premalo komentara.
Ne znam da li je to zato što nema puno trudnica u toj županiji ili postoji neki drugi razlog.
Molim vas da se javite sve koje imate neko iskustvo s tom bolnicom, kao i one koje su iz te županije a rodile su u Zagrebu?!!!!
Hvala puno unaprijed

Odgovori s citatom
.Gle, ja sam isto ležala na ginekologiji( prvi kat) i moram priznati da su sestre puno ljubaznije od onih u rodilištu.Na cijelom rodilištu imaš dvije prostorije sa po tri tuša( na mojoj strani jedan nije radio).Brojčano ne znam na koliko rodilja dođu ta dva tuša.Ma u principu isti ti je raspored kao i na prvom katu.Za bebe donosiš svoje pelene, vl. maramice, kremicu.Obavezno si ponesi i vlažne maramice za obrisati wc dasku, jer je lakše obaviti ono što trebaš ako sjedneš a obično su hm.. zakrvavljene.Možeš nositi pidžamu, kada dođe vizita skineš je mislim donji dio.Na žalost ima i pušačica koje puše u wc, pa kad izađeš iz njega smrdiš kao da si i sama pušila.Sestre su takve kakve jesu, osim ako imaš neku vezu ili nekog poznaješ pa su malo ljubaznije.Doktori odrade vizite brzinski, ponekad je s njima i pedijatrica.Moja Greta je od drugog dana primala antibiotike, vjeruj mi ne znam zbog čega, kada sam pitala pedijatricu zašto, ona je šturo odgovorila da su joj granični leukociti.I to je to.Ja sam ostala osam dana zbog nje.I ono što je još jako glupo, ako moraš zbog bebe ostati duže u bolnici, doktori ti i dalje uredno svaki dan gledaju među noge.Kada sam ja bila tamo jedna mama je morala ostati ukupno tri tjedna jer je beba imala jaku žuticu, a oni su i dalje gledali, ma znaš kamo.Skužila sam da ako otac prisustvuje porodu da se ipak malko drugačije ponašaju, bar u rađaoni.Ja sam pogriješila što nisam odmah zauzela stav da ne želim da mi dijete hrane adapt., jer bi mi je prva dva tri dana odnijeli, a jednom sam išla po nju u dječju sobu jer je nisu vraćali.Zamisli, sestra iz dječje sobe mi kaže da ju je zaboravila vratiti je.Prvu noć dijete nije sa tobom, jer se moraš kao odmoriti. Beba inače leži sa tobom u krevetu, mada imaju i one male krevetiće u sobi ,nisam vidjela da ih itko koristi.Ako te još nešto zanima pitaj.
) i "mesare". pozdrav mom voljenom gradu....
"..volim te moj grade...."
.
..i ovu trudnoću ću isto samo šta ću se još više zauzeti da dijete bude non stop uz mene...svi su se tamo trudili oko dojenja i to mi se sviđa, super je sve uredno, samo po 2 ili 3 žene su u sobi jer je odjel babinjača obnovljen a svaka soba ima svoju kupaonu koja je super...jedino mi je žao kaj mi je malička bila na terapiji zbog žutice pa tad nismo bile skupa i to mi je bilo strašno tužno...ali sam se ja zato izdajala svaka 3 sata i nosila svojoj princezi papicu...
). bio je sasvim ok, jako smiren i sve je bilo super. koja je babica bila nemam pojma ali je žena stvarno super. sestre su mi bile ok. nisu mi ništa prigovarale nit su mi dosađivale. mala je odmah dobro prihvatila sisu tako da sa setrama i nisam imala posla. vizite su bile brze. što se tiče uvijeta - nemaju baš puno navlaka za krevete pa moraš malo pripaziti da ih ne zaflekaš a i nemaju dosta jastučiča za bebe pa moraš paziti da ti se beba ne popiški po jastuku. wc je solidan, većinom je bilo papira ali papira za ruke većinom nije bilo. eto, to je moje iskustvo u Općoj bolnici Sisak.