ja sam rodila u sisackoj bolnici prije dvije ipo godine lezala sam tri mjeseca na prvom katu i mogu treci da je bilo ok!!uredno pa kako moze bit uredno jedan wc nas najmanje 50 a jedna cistacica!!!!!!!!!dok. Blagajic,Sket,dobovcak i Jaksic super ostali za izrigat!!!!!!!!!sestre kako koja!!!!!!!!!!!!hrana tako takoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!porodio me dr Blagakic sve pohvale smijali smo se ko ludi palo je nekoliko viceva i rodila sa dripon rezana dok Blagajic me porodio i sasio!vode nisam dobila jer da sam na dripu pa da nesmin ali zato sam dobila infuziju jer sam rekla da san gladna!!!!!!!!!jedna cistacica sa kojon sam se sprijateljila bila je u smjeni tog jutra i ona mi je mocila usta!javila mojima na brac da san rodila i da je sve ok!!!!!!!!!! sestre odpilile moju svekrvu kad je pitala za mene!!!!!!! moj muz je htio ubit sestre jer 8 sati nisu znali sta se dogada sa menon!!!!!!!!!!!kad sam rodila isla san u sobu i dobila veceru zahvaljujuci cistacici!!!!rodila u 4.45 a djete dobila u 7 odmah ga stavila na sisu kako su mi rekli ali mi nije uspjevalo pa je sesta sva grintava uzela dite i rekla ovo dite ne moze sisat jer je puno zraka!!!!!!!!!!kako i sta neznam1ostavlja dite i ode!!! dolazi u 9 uzima dite zbog kupanja i kaze odmorite se vidit cete ga ujutro!!!!!!!!dolazi mi u 6 dite place dajem mu sisu ali on nece placem neznam sta da napravim sestra ga uzima i odvodi ga donosi mi druga sestra na vizitu i kaze djete je nahranjeno i pita sta se desava ja joj objasnim ona mi pokaze kako ga treba smjestit na sisu i to je to¨!!!!!!!odlazimo nakon tri dana kuci napokon i tek problemi stizu upale grudi upale zubi!!!mali nonstop grceve gubi kilazu prelazimo na hip i sve ok!ja na antibioticima zbog zubiju jednog izljecila ali drugog izvadila!!!!!!!izgubila mlijeko i jos danas mi je zao!!!!!!!!!danas imam drugo dijete!!!!!rodila u splitu i mogu reci da bi opet rodila u splitu u sisku vise neee