Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Gdje u Zadru kupiti Purelan?

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Gdje u Zadru kupiti Purelan?

Otvaram topic zato jer ponekad u običnim ljekarnama ne možete naći čisti lanolin, a savjetujemo ga na forumu i telefonu pa se mame nađu u čudu. Dakle, u Zadru ga možete kupiti u jednom malom dućanu medicinskih pomagala preko puta restorana Zadar i crkve sv. Krševana ( to je u prolazu od pijace prema kafiću Plankit, prema trgu na kojem je kip Petra Zoranića, mislim da se zove Poljana Plankit, na njemu je dućan Lisce i MTČ-a ).
    U izlogu stoji PURELAN, a i MEDELINI proizvodi za bebe. ( Nisam mogla vjerovati svojim očima, kao da gazde švrljaju po našem forumu 8) ).
    Nisam ubrala naslov dućana jer sam jako žurila, a ne znam i smijem li ga istaknuti ovdje da ne bi ispala reklama?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ako ga baš jaaaaako želiš, pošaljem ti našega, skoro da uopće nije rabljen. No, obzirom da si iz Zadra, 100% sam siguran da možeš naći kvalitetnog maslinovog ulja, koje je puuuuno bolje u slučaju napada gljivica od lanolina, a jednako je masno.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lanolin se ne koristi kod napada gljivica, nego kod ragada....

mislim da klii ne treba lanolin, nego samo obavijestava zadranke gdje ga mogu nabaviti ako im je potreban, posto je tesko bilo doci do njega u dalmaciji...

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tako je, Zrinka ( povikaše seljaci )!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •