Citiraj suncica lee prvotno napisa
da, zakon o reguliranju postupaka potpomognute oplodnje je jako jako potreban, ali ne bas takav da sve podredjuje samo jednom cilju- po sto po to dobiti dijete pa kao bilo.
svaka osoba ima pravo na svoje dostopjanstvo, i jako se zalazete za prava djece (svaka vam cast na vasem radu). Jednostavno mi nije jasno da se vasa udruga onda ne zalaze za "prava embija" (a sto su to drugo nego djece, osobe) na zivot, na mamu i tatu, na dobar pocetak, na spajanje i rast u toplini ljudskog tijela... dobar pocetak je jako vazan, a vec neko vrijeme slusamo kako su prve tri najvaznije.

svaka cast znanosti, ali nije ona sve- treba covjek tu i malo zdrave pameti iliti logike. Koliko puta su znanstveici pogrijesili, pa su nakon godina ili stoljeca promasaja ili unistenih zivota dosli do prave istine.
oslanjajuci se na neki zdrav razum, svi znamo da zivot nastaje zacecem, a konacno je i znanost prije koju godinu do tog otkrica dosla.
i sam vrhunski hrvatski ginekolog je na javnoj televiziji jednom izjavio da je, ako zivot nastaje zacecem, umjetna oplodnja zlocin.
a koliko je tek parova zacelo prirodnim putem nakon brojnih neuspjelih ili uspjelih pokusaja umjetne oplodnje. to sto danasnje drustvo nema strpljenja u svojoj patnji i naviklo je dobiti sve sto pozeli, nije razlog za nelogicne i nezdrave zakone.
i znamo sto se dogodja kada zlorabimo prirodne zakone i odlutamo od njih- pogledajne prirodu! A kakve li su posljedice kad se zlorabi ljudski zivot u pocetku- ne moramo to ni znati!
ajmeeeee
morala sam sve citirati jer ne znam što mi je gore i
ne znam jel' bi se smijala ili plakala...jer svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i ti!

u mom avataru se nalaze dječica začeta medicinski potpomognutom oplodnjom i moja sreća je potpuna!

molim te ne vrijeđaj mene, moju djecu, moj intelekt, sve roditelje i svu djecu začetu pomoću MPO ovako nepromišljenim i netočnim izjavama.