Cure, ja sam ovaj sunčicin post vidjela u ponedjeljak čim je napisan...i nisam ga smatrala vrijednim da uopće razmišljam i komentiram ga ni koliko je "crno pod noktom", a kamoli toliko vrijednim da me naživcira.

Istina, izazvao je određenu mučninu u mojoj utrobi i određenu tugu zbog tolike količine neinformiranosti, nekorektnosti i bezosjećajnosti, ali whatever...S tim da dopuštam da žena ima pravo na svoju osobnu istinu, mišljenje i vjersku slobodu, ali koju ne mora nametati drugima i na taj ih način, dezimformirati i uvjeravati u nešto što je etička, moralna i znanstvena neistina.

U ovom trenutku mogu samo reći da potpisujem sve vaše postove, ali i govorim vam da nije vrijedno trošiti našu energiju na ubjeđivanje ljudi koji su toliko indoktrinirani bilo čijim mišljenjem, te ga nisu spremni promjeniti i razmisliti o drugim argumentima... i istinski zapravo oni ne razmišljaju svojom glavom (upravo ono što je ona napisala za nas ), već našu energiju treba usmjeriti na naše embrije (Suncem.m. ) od kojih je svaki, za svaku od nas neprocjenjiv, na našu divnu djecu, na pomoć i usmjerenje ljudima koji imaju sličnih problema, a ne znaju kuda bi i kako krenuli , kao i na ono što su Shanti i Pujica napisale...bolje uvjete MPO-a na svim razinama.