Citiraj suncica lee prvotno napisa
ne zalaze za "prava embija" (a sto su to drugo nego djece, osobe) na zivot, na mamu i tatu, na dobar pocetak, na spajanje i rast u toplini ljudskog tijela... dobar pocetak je jako vazan, a vec neko vrijeme slusamo kako su prve tri najvaznije.
Suncice draga, pretpostavljam da ovdje misliš na embrije (koje ti nazivaš embijima) i da, to jesu osobe. Evo npr. moj je već formirana beba, ima i život i mamu i tatu i dobar početak i raste u toplini mog tijela i sasvim mi je nevažno je li začet u nekoj klinici ili u bračnoj postelji. Važno je samo da je tu i da raste...
A ovo s prve tri si možda malo prebukvalno shvatila, vjerujem ipak da se većina djece ne sjeća baš samog spajanja mamine i tatine spolne stanice (pri čemu uostalom nastaje prvo zigota, a ne odmah embrij).

svi znamo da zivot nastaje zacecem, a konacno je i znanost prije koju godinu do tog otkrica dosla.
Pa mislim da je od tog otkrića ipak prošlo malo više od koju godinu, nisi baš u toku...

to sto danasnje drustvo nema strpljenja u svojoj patnji i naviklo je dobiti sve sto pozeli, nije razlog za nelogicne i nezdrave zakone.
Da, stvarno, možda bi se svi bolesni jednostavno trebali strpiti i pustiti prirodu i vrijeme da učine svoje, a ne piti kojekakve lijekove i bespotrebno požurivati prirodni tijek stvari.

E Suncice, samo se sjeti svojih riječi kad slijedeći put odeš kod doktora ili daš svome djetetu sirup...

Morala sam ovo komentirati, iako je svaki komentar na tvoje riječi suvišan i stvarno ti je taj tvoj "zdravi razum" i najbolja i najveća kazna...