Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 135

Tema: pomoć pri kupnji

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

"...obzirom na osjetljivu kozu ne bih ti preporucila ni all-in-one, ni pocketice, niti pamucne fitted sa sintetickim punjenjem. " by wildflower

Ja šijem pamučne poketice i uvijek,uvijek stavljam flanel na dio koji dotiće kožu. Punim ih tetra pelenama ili ulošcima u obliku pješčanog sata. Uloške šijem od 6 slojeva flanela i jednog sloja frotira,kako bi bolje upijali. AIO mi se nisu pokazali dobitnom kombinaciom...uvijek nekako procuri...

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jeeeeee za carinu!

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:D za paketić bez carine!

mstark

Početno

Može pomoć... I nakon svih pročitanih informacija na forumu još uvijek mi plešu upitnici iznad glave. MM i ja smo ZA platnene pelene i sad bismo ih trebali nabaviti, ali ne znamo točno što je što (ne mogu si točno predočiti sve detalje). Dakle: što su to pocketice, a što fitted? Ja bih za sada nabavila nešto od ovog što je dostupno u Zg. Vidjela sam one u Kamarisu uživo i SMIB-ove samo na internetu. Što je s Rodinim pelenama i gdje se mogu pogledati? I naravno, što bi mame forumašice preporučile (a da ne moram za sada naručivati preko interneta). Od SMIB-ovih sam skužila da ima nekoliko vrsta (Neva, Dora, ...) - da li su od tih neke pocketice odnosno fitted? Što je s ulošcima? Jesu oni obavezan dio ili? Očito mi ništa nije jasno, pa pucajte! Hvala!!! :D

mstark

Početno

Ooo, ovo je stvarno pomoglo! Hvala! Sad samo da vidim kaj je od toga kod nas dostupno... Dans ću pogledati u smib-u pa odlučiti. Eh, idem proučavati...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imaš i ovdje za naručiti izvrsnih!

www.pahuljica.hr

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jedno glupo pitanje; jesu li ove pocket pelene na pahuljici AIO?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

AIO - znači pelena koja u sebi ima sve što je potrebno za korištenje!
    POCKET - pelena koja će biti AIO čim se u njen đepic/pocket stavi insert!

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ahaaa, kužim. Mislila sam u biti da li te pelene trebaju cover ili ne. Dakle, ne. Samo uložak. Hvala.

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ali imaš i nekih poketica na koje idu zaštitne, recimo takav jedan model ima swaddlebees

sorry kaj dodatno zbunjujem...

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Vimmerby, sjeti se sebe prije koji mjesec

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

joj daj, kaj prije koji mjesec?!

ja jučer nekaj šopingiram i sve gledam i čudim se zakaj bi ovim poketicama trebale zaštitne?!
    i čitam tu napomenu jedno triput. btw. baš hvala dragim tetama kaj su to napisale jer ne bi pojma imala. eto!

tak da joooš imam štofa za svladavanje, učim, i učim i upijam ko spužva

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj vimmerby prvotno napisa
    ali imaš i nekih poketica na koje idu zaštitne, recimo takav jedan model ima swaddlebees

sorry kaj dodatno zbunjujem...
    Ne zbunjuješ, svaka informacija meni dobro dođe.

Učim, upijam sve što ovdje nađem pa sam čak razmišljala da naručim već danas neke mib pelene da isprobam.
    Vidjela sam prekrasne pelene na raznim stranicama, al bi ih trebala naručiti izvana, a to mi se ne da.

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam prezbunjena gomilom informacija :/ Ne znam jesam li dobro shvatila - postoje one koje ne trebaju zaštitne gaćice ili nijedne ne trebaju osim u nekim prilagođenim uvjetima tipa duga noć, duži izlazak isl......
    Ili postoje dvije vrste pelena - one koje trebaju još dodatne zaštitne gaćice preko i one koje su sve u jednom????

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

koalica kao što si i napisala postoje dvije vrste pelena, za fitted ti trebaju zaštitne, a za AIO i pocket ti ne trebaju zaštitne, osim jedne vrste sb pocketica na koje idu zaštitne

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo ne znam na koji bih topic s ovim pa cu ovdje pitati:

Kakve su vam se pokazale Bummis zastitne?

A Popolini?

Popolini AIO?

Imam priliku doci do njih bez postarine, ali eto prvo da pitam prije nego se zaletim...

I da...imam bebicu sa jaaaaaako buckastim nogicama 8)

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dolisa prvotno napisa

A Popolini?

Popolini AIO?

Imam priliku doci do njih bez postarine, ali eto prvo da pitam prije nego se zaletim...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

smotana sam pa sam poslala bez odgovora, ja imam samo popolini, do danas , zaštitne i meni su suuuuper :D

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja imam takvu jednu . Ubacim u nju uložak, stavim ju i preko nje zaštitne i super.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj slava prvotno napisa
    Ja imam takvu jednu . Ubacim u nju uložak, stavim ju i preko nje zaštitne i super.
    i ja :D

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa činila mi se ok i jeftinija je od ostalih. ali sam ju ipak malo prolongirala, za svaki slučaj.

kad sam već tu, ima li koga s iskustvima sa Slinki Minki flis poketicama? vele da to nije za bucmaste bebe. a ja ju baš bih! mislim, za svoju bucmastu bebu.

i koalice, nemoj se obeshrabriti. mislim, nisam ja neki stručnjak, daleko od toga, ali kad sam počela proučavati platnene hodala sam s tri velika upitnika nad glavom. i iskreno sam bila uvjerena da to NIKAD neću skužiti. s vremenom, polako sve dođe na svoje.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Dolisa prvotno napisa

A Popolini?

Popolini AIO?

Ovak: Popolini AIO su super, ali je malo smotano kaj imaju samo dvije veličine. Nama je bila na knap već sa 6 kg, a sa 7.5 kg ju više ni nisam gnjavila s malom pelenom. Ako uzimaš, uzmi onu veću, makar ti po kilogramima djeluje prevelika.
    Savjet koji nisi tražila, ali možda ti dobro dođe: i moja I. ima jaaako buckaste nogice i nikak nam ne odgovaraju Heiny Huggers i Kissaluvs, preplitke su mi (a možda sam i tu fulala veličinu :? ). Super su mi Cuddlebuns bikini cut.

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Znaci nitko ne koristi Bummis? Onda da to ne kupujem?

Mi stvarno imamo problem s bucmastim nogicama. Ono toliko da nam je XL ME cover ok na najzadnjem kopcanju drukera. Pa nema vece velicine... :? ME je jedini dosad koji nije promocio, od onih koje smo probali. A imamo blizu 11kg ja bih rekla, i mozda 70-71cm. Definitivno ne mozemo nositi sve vrste pelenica (Enela, hvala za HH i Kissaluvs info)

Nisam nikad u rukama imala ove zastitne od fleece, ali pitanje: dolaze topliji dani, da li koristite fleece covers u proljece i ljeto, ili je to samo po zimi? Jer nekako racunam da bi bebi bilo vruce. Ajde prosvijetlite me. Eto i ja sam pocela s listom pocetnickih platnenopelenaskih pitanja.....

Hvala na strpljenju samnom...

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja imam 2 bummis covera, super su mi za ljeto, služe ko gaćice, sad ih ne koristim, ne znam zašto, sigurno bi služile jednako dobro kao i ljeti

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj wildflower prvotno napisa
    evo novih novcatih s njihovog sitea, kliknite na male slicice sa strane da vidite vece :

demano-windeln
    Kako naručiti s te stranice. Probala da vidim koliki je s(kršitelj koda)ing, pa nakon što sam ubacila par stvri i unijela podatke, ne nađaoh opciju za plaćanje.

Cure upomoć! Kvotala sam samu sebe iz razloga, jer je to jedini kontakt s demano pelenama koji sam imala na njihovom siteu. Dakle, ubacila podatke ne bi li vidjela koliki bi bio šiping za RH. Kad danas iznenađenje, oni meni poslali paket s 3 pelene(2 S veličina, jedna OS), jedne zaštitne gaće, 3 uloška i rolu papirića i lijepo ubacili račun na 43,60 eura :shock: .
    Što da sad radim??? Niti sam naručila te pelene niti mi odgovaraju. Niti su mi slali mail, niti sam potvrdila da kupujem taj paket...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Paaa, jesi li platila?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj wildflower prvotno napisa
    evo novih novcatih s njihovog sitea, kliknite na male slicice sa strane da vidite vece :

demano-windeln
    Kako naručiti s te stranice. Probala da vidim koliki je s(kršitelj koda)ing, pa nakon što sam ubacila par stvri i unijela podatke, ne nađaoh opciju za plaćanje.

Cure upomoć! Kvotala sam samu sebe iz razloga, jer je to jedini kontakt s demano pelenama koji sam imala na njihovom siteu. Dakle, ubacila podatke ne bi li vidjela koliki bi bio šiping za RH. Kad danas iznenađenje, oni meni poslali paket s 3 pelene(2 S veličina, jedna OS), jedne zaštitne gaće, 3 uloška i rolu papirića i lijepo ubacili račun na 43,60 eura :shock: .
    Što da sad radim??? Niti sam naručila te pelene niti mi odgovaraju. Niti su mi slali mail, niti sam potvrdila da kupujem taj paket...
    :shock: :shock: :shock:
    Slava fakat nemam pojma šta da napraviš, probaj poslati mail i sve objasniti
    ali sva sreća da nisi dobila carinu na tu pošiljku

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Hoću reći, ako ti ne mogu ući u trag zadrži pelene i nikome ništa. Samo prvo provjeri jesu li ti teretili karticu/PayPal. A, ako baš ne želiš te pelene kontaktiraj ih mailom, reci da je došlo do nek zabune pa vidi s njima kako ih vratiti...

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

PayPal uopće nemam, nikakve podatke o kartici nisam ostavila, jer nije niti bilo te opcije. Samo sam unijela svoje ime i adresu da vidim kolika bi bila poštarina iz Njemačke. Obično na svim siteovima na osnovu toga vidiš kolika bi cijana bila s poštarinom, a tek potom slijedi plaćanje. Još sam tu na forumu i knstatirala da mi uopće ne pokazuje poštarinu, niti je negdje vidljiv način plaćanja.
    Oni su meni poslali račun u paketu. Valjda bi ja sad to trebala platiti??
    Kako bi to završilo kad ne bi platila? Mogu li oni pokrenuti postupak prisilne naplate??

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

... Baš čudno! Inače ti nitko ništa ne šalje dok nisu 100% sigurni da si platila, pa čak i odbijaju hrvatske kartice... A baš da će te tužiti za 42 €... :/ Nisam pametna...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a šta bi te mogli tužiti iz Njemačke :?
    ili bi pri prvom ulasku u zemlju bila sprovedena sucu ako bi te tužili :?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Zabranit će ulaz u zemlju svim platnenim ovisnicama! Morat ćemo tražiti vizu i pri tome dokazati da ne naručujemo previše

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    Zabranit će ulaz u zemlju svim platnenim ovisnicama! Morat ćemo tražiti vizu i pri tome dokazati da ne naručujemo previše

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    ... Baš čudno! Inače ti nitko ništa ne šalje dok nisu 100% sigurni da si platila, pa čak i odbijaju hrvatske kartice... A baš da će te tužiti za 42 €... :/ Nisam pametna...
    Zato mi je sve još čudnije. Pa kod nas nitko ništa ne šalje, ako nije osigurano plaćenje, a kamoli slati nešto preko granice :?

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moooliiim.....

Pa onda i cu i ja sto posto dobiti pelenice postom, ne znam da li sam poklikala pelene i zastitne, ili samo pelene...ali i ja sam htjela izracunati s(kršitelj koda)ing, jer su cijene relativno niske...kad ono, procitam ovo :shock:

Slava, javi kako si to rijesila, jer izgleda da ce i meni trebati...skoro sam pa sigurna da sam i ja kliknula neku bezveze velicinu

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ovak nekaj još nisam čula,
    ali ne bih rekla da ti nekaj mogu ak ne platiš, jedino stvar savjesti...

i, slava, kakve su pelene, kak ti se čine?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

kad ti se za par dana pojavi naočit arijevac na vratima pa veli:"guten tag ich brauche meine Windel "
    ajaj si ga tebi

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    kad ti se za par dana pojavi naočit arijevac na vratima pa veli:"guten tag ich brauche meine Windel "
    ajaj si ga tebi

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je sad totalni bad jer sam ja spomenula te pelene.

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

marta nemoj se sekirati . Bar mi nisu opalili i carinu. Moram nazvati frenda koji odlično govori njemački pa da pogleda taj račun. Sad nešto kontam, možda je to račun za plaćenu robu, a ne račun po kojem bih trebala platiti
    Vidim da se neki baš fino zabavljaju na račun mog današnjeg paketa iznenađenja

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slava :shock: :shock: :shock:, ovakvo nešto još nisam čula! :shock:

Citiraj josie prvotno napisa
    ajaj si ga tebi
    Jest da ne znam pola riječi, ali odvaljujem!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa

Jest da ne znam pola riječi, ali odvaljujem!

slava oprosti al si nam malo razveselila dan

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure, opet trebam pomoc, pretty please!

Htjela sam naruciti jednu ME AIO pelenicu, kad mi se pokazase mjere...
    L velicina do 16kg, sto je u biti isto kao i One Size pelenica, koja nam je na teski knap. Svi koji imate ME AIO, da li je otprilike istih dimenzija kao i ME fitted, ili je ipak malo veca?
    Ili da narucim XL?
    :?

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jao Slava :shock:
    umrla sam od smjeha

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

"Der Rechungsbetrag ist fallig nach Erhalt der Ware. Umtausch nur beiunbenutzer Ware. Rucksendungen werden nur freigemacht angenommen."
    Ovo piše na dnu računa koji sam dobila u paketu s pelenama. Moj frend veli da su pelene trebale biti plaćene pouzećem, a poštar nije tražio nikakav potpis niti plaćanja.
    Eto, ako netko zna njemački.... Hilfe bitte!!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

"da Rechungsbetrag je baciti bivši branitelj da komoditet. izmjenjiv ipak beiunbenutzer komoditet. Rucksendungen biti ipak freigemacht izmišljen." veli http://www.e-freetranslation.com/ Moramo čekati Josie...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sva sreća da ni poštar nije skužio

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •