-
Smeđa mrlja od urina na peleni?
Da pojasnim...Sven je od ponedjeljka bolestan.Svi smo nekakvu crijevnu virozu navukli, ali on najžešće, dva dana je povraćao, pa proljev i još uvijek proljev (danas 6 vodenastih stolica). Temperaturu nema. Stvarno sam pazila da ne dehidrira, ali mi se čini da cicanje nije dovoljno,a teško mu uvalim neku drugu tekućinu pogotovo u količinama koje bi svakako trebao piti.
I tako se jutros probudio, a pelena suha,suha...nije piškio i više od 12h. I onda sam u tijeku dana primijetila tu smeđu mrlju baš na mjestu gdje je pišonja koja sigurno nije od proljeva jer je drukčije boje-nekakva tamnosmeđa. Zapravo sve to skupa izgleda kao da nekakav talog ispišava iz mjehura, jer sam i na izlazu iz pišeka primijetila to nešto smeđe.
Namjeravam sutra kod liječnika, ali me sad jako zanima da li se netko susreo s nečim ovakvim. Baš sam zabrinuta.
On se normalno ponaša, koliko je to moguće s obzirom na to da ga je ovo nešto crijevno potpuno iscrpilo.
Hvala
-
Podižem temu jer imam slično pitanje. Danas sam na 3 pelene primijetila te mrlje koje kod njega nisu smeđe, ali su tamno žute. Inače ne primjećujem kod njega nikakve simptome neke bolesti iako je prije 2 mjeseca imao urinoinfekciju.
I još nešto: prije tjedan dana išli smo snimati bubrege, ima proširenje kanalnog sustava s desne strane. Ima li tko iskustva s ovim, koliko to može biti opasno?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma