Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Smeđa mrlja od urina na peleni?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Smeđa mrlja od urina na peleni?

Da pojasnim...Sven je od ponedjeljka bolestan.Svi smo nekakvu crijevnu virozu navukli, ali on najžešće, dva dana je povraćao, pa proljev i još uvijek proljev (danas 6 vodenastih stolica). Temperaturu nema. Stvarno sam pazila da ne dehidrira, ali mi se čini da cicanje nije dovoljno,a teško mu uvalim neku drugu tekućinu pogotovo u količinama koje bi svakako trebao piti.
    I tako se jutros probudio, a pelena suha,suha...nije piškio i više od 12h. I onda sam u tijeku dana primijetila tu smeđu mrlju baš na mjestu gdje je pišonja koja sigurno nije od proljeva jer je drukčije boje-nekakva tamnosmeđa. Zapravo sve to skupa izgleda kao da nekakav talog ispišava iz mjehura, jer sam i na izlazu iz pišeka primijetila to nešto smeđe.
    Namjeravam sutra kod liječnika, ali me sad jako zanima da li se netko susreo s nečim ovakvim. Baš sam zabrinuta.
    On se normalno ponaša, koliko je to moguće s obzirom na to da ga je ovo nešto crijevno potpuno iscrpilo.
    Hvala

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Podižem temu jer imam slično pitanje. Danas sam na 3 pelene primijetila te mrlje koje kod njega nisu smeđe, ali su tamno žute. Inače ne primjećujem kod njega nikakve simptome neke bolesti iako je prije 2 mjeseca imao urinoinfekciju.
    I još nešto: prije tjedan dana išli smo snimati bubrege, ima proširenje kanalnog sustava s desne strane. Ima li tko iskustva s ovim, koliko to može biti opasno?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •