Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Vrijeme za vježbanje

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Vrijeme za vježbanje

zanima me kada je najbolje doba dana za tijelovježbu
    Ujutro
    poslijepodne
    naveče
    vježbala bi, al ne znam tu malu informaciju :/
    dal to uopće ima veze koje je doba dana?
    jer ujutro svaki dan vodim D u vrtić, a do moje kuće ima veeelika uzbrdica, al mi to ne skida kile iako me jako umori, jer L guram u kolicima..
    molim da mi pomognete...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

osobno mišljenje,

vrijeme vježbanja nije presudno da bi se održala forma..
    bitno je da ono bude konstantno, i da prati trenutnu kondiciju, znači bez pretjerivanja i "ubijanja" organizma, nego pomalo, pa svaki dan sve više..

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nisam stručnjak, ali mislim da dosta ovisi o tome za koji si se način vježbanja odlučila.
    Negdje sam pročitala da je najbolje vrijeme za vježbanje poslijepodne jer je tijelo već prilično razgibano i najmanja je mogućnost povrede zglobova i istezanja mišića. Navečer se ne preporuča jer se tijelo previše "razbudi" i treba mu više vremena da se opusti što znači da je teže zaspati.
    Osobno sam isprobala i ujutro, i poslijepodne i navečer i poslijepodne mi je najbolje za ozbiljniju vježbu. Ujutro mi odgovara samo lagano istezanje i razgibavanje, a navečer je najbolja lagana šetnja.

I slažem se s puppom, važno je da bude konstantno, bez forsiranja i da postupno pojačavaš tempo i jačinu treninga.
    Sretno vježbanje

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno vježbanje

slažem se sa svime što su cure rekle i preporučujem nemoj vježbati navečer nikako!!!
    probala sam preko ljeta ići na pilates od 21-22 i to me ubijalo. mislim, super je meni bilo tamo ali bi se toliko razbudila da bi mogla ići spavati tek oko ponoći, a to nije bilo dobro.
    meni se najbolje vrijeme za vježbanje pokazalo 16-17 popodne. no, sada radim pa mi je to nemoguće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •