danas u 18 ispred Radio Rijeke
jel može ?
danas u 18 ispred Radio Rijeke
jel može ?
Moze!
Može!
Nego, ajde da se nekako istaknemo. Baloni? Pravi baloni i balončići od sapunice?
Sapunčića nam je još ostalo.tibica prvotno napisa
Možemo na balonima markerima napisati ono što ide na majice, to zvuči jednostavno izvedivo? Što mislite?
Možda su balon od sapunice prenježni.
Ja sad ne mogu puhati, previše sam uzrujana.
Zviždaljke, majice?
bijela majica, rukom napisati?
Može, naći ćemo nešto. Ja ću i malecku dovesti. Ćete uzeti dječicu sa sobom?
Sad pričam s mužem - on može izrezati slova od samoljepljive folije, samo ne zna na što bi ih zaljepio. Može li netko donjeti prazan transparent, pa da na Korzu naljepimo slova? Trebalo bi znati dimenzije
podižem Rijeku da ne propadne
MM će napraviti desetak transparenata formata A3, bez drške. Ako netko može napraviti veći prazan transparent, ili nešto smisliti za drške, javite.klara prvotno napisa
Joj, ja ništa ne mogu... Na poslu sam. Odoh do skladišta vidjeti ima li što upotrebljivo.![]()
Tibica što vi nemate neke letvice koje bi mogle poslužit kao držači (ako nam to fali)?
Probat ću nešto naći. Mislim da imam i doma nešto slično. Trebat će trake ljepljive... To imam.
mislim da je ovo najbolje.ra prvotno napisa
napisite na transparent-sram vas bilo
donesite puhalice za balone
mi cemo doci u rodinim majcama, nazalost ne stignemo se drugacije organizirati
javili gradu, daju podrsku
idem sad pisati mupu, nacelno je sve ok - prijavljujem skup
Dolaze moji i roditelji MM. reći ću da ponesu balone.
mi smo na go ali se pridružujemo zadarskom prosvjedu
Našla sam bijele majice, ako napišem slova s perivim flomasterima, možda ih neću morati baciti poslje prosvjeda. Samo ja imam grozan rukopis pa neće biti lijepo
Koje boje su natpisi na zagrebačkim majicama?
Javite ako se nešto sjetite u vezi transparenata.
Flo, :D
sto da napisemo na bijele majce a sto na balone?
posto ima i trudnica i starijih i djece, ne bi li, s obzirom na vrucinu bilo bolje u 19?
samo predlazem...
logika ti je dobra al mislim da je sad prekasno za promjene.
Moje osobno mišljenje.
na previše mjesta najavljeno 18h.
U 18 se na Korzu može naći dovoljno hlada tako da ne moramo stajati na suncu. Uzmite si dovoljno vode, kape...
dižem rijeku
mup potvrdio, imamo sve prijavljeno![]()
vazna napomena - bez uvredljivih poruka!
ajde ajde
mozete vi to
ma makar vas bilo 5
"Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina predanih građana može promijeniti svijet. Dapače, oduvijek su ga samo takvi i mijenjali." - Margaret Mead
Ma kakvih 5, bit će nas punoMukica prvotno napisa
![]()
apricot prvotno napisa
Rijeka ne može propasti!
Hoćemo raditi buku? Zviždaljke, trubice, zveckalice?
Transparenti:
"Zašto se ministar boji djece?"
"Gledajte nas u oči!"
Forza Fiume, haBalarosa prvotno napisa
Ne znam, mi nemamo ništa. Samo bejbi zvečke.
dolazimo nas troje
donosim zviždaljke i def
Ja printam letke Lazi&Istine!
i ja sam zamolila mm da mi ispirnta primjerak pa ću dati kopirati u nekoj kopirniciAurora* prvotno napisa
Super za printanje
imamo i mi def, poslužit će.
Dolazimo i mi!
Do sada smo uvijek stajali po strani, ali mislim da moramo definitivno pobijediti sram jer inače se nikada ništa neće promijeniti, a ne možemo zauvijek kriviti druge za stanje u državi!
Angažila sam cijelu obitelj i prijatelje, mislim da će ih se dosta odazvati.
Vidimo se cure![]()
ja nemam ništa, radim do pet i pol, ali dolazim. nešto ćete mi udijeliti tamo na licu mjesta.
vidimo se![]()
žao mi je što nemogu doći ali katamaran i bus idu samo ujutro a ja se
ne usudim sama voziti do Rijeke. imate moju podršku i s vama sam u mislima. pozdrav svima!
Isprintala sam natpis, stavila papir ispod bijele majice i prošla s flomasterom, dobro je ispalo.
Nas troje stižemo s transparentima bez drške i dijelimo kome trebaVidimo se u 18!
tko je slobodan cca. pol sata ranije da ode u rk ri i kupi balone punjene helijem? trosak dijelimo.
netko treba donjeti i marker? - balarosa, mozes ti?
dobili potvrdu od grada - dolazi gradonacelnik :D
:Dflower prvotno napisa