-
feminem RODA vs Bande lopovske
Drago mi je da na ovom portalu a i u tekstovima vi članice ljepšeg spola stavljate muške u () ili ni tu. Smatram da se u cijelom našem političkom sistemu dešava Raspad Sistema. I sada u epohi after Sanader dolaze do izražaja mnoga fina lica i padaju maske. Konstanta je da u kasici više nema novaca i da se moraju svi umrtviti osim samog megalo sustava koji je toliko velik da proždire sam sebe. Ipak uz sve ovakve i ovima sličnim biserima neće se skupit dovoljno za opstanak takvog sistema. Idemo prema sigurnom bankrotu i postat ćemo neo kolinija MMF-u i drugim bogatunima. Sve što smo ratom dobili mir, neovisnost, bogatsvtvo u firmama sve smo proćerdali. Tako da sa svim ovim obrazloženim mislim da će prosvjed biti dobra promocija RODA i RODICa nešto manje ili nimalo RODAna. Da ste imali ikakvu pravnu snagu već biste posegli za primjenu istog. Vrlo brzo ćemo svi biti debelo diskriminirani pušaći, rodilje, studenti, seljaci itd. Ovakvi pojedinačni prosvjednici nemaju efekta. Treba se cio narod dići izaći na ulice i maknuti već jednom tu Bandu lopovsku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma