Mišonja se jutros nešto češkao po trbuščiću i imam kaj za vidjeti - područje oko pupka mu je prekriveno malim crvenim prištićima!
Nije ništ novog jeo, nemam pojma od čega bi mu to moglo biti
Ak treba kam ići, kam da idem s tim??? :?
Mišonja se jutros nešto češkao po trbuščiću i imam kaj za vidjeti - područje oko pupka mu je prekriveno malim crvenim prištićima!
Nije ništ novog jeo, nemam pojma od čega bi mu to moglo biti
Ak treba kam ići, kam da idem s tim??? :?
pa ja bih otišla pedijatru,a on će vas vjerojatno poslat na dermatologiju i infektologiju.
postoji i jedna vrsta osipa koji se ujutro pojavi,a pa oko podnenestane i nastavi se tako periodično ponavljat.
U svakom slučaju najbolje je otić kod pedijatra da bi se (u slučaju alergije, a i infekcije) djelovalo na vrijeme, jer u slučaju alergije,dijete se osipa i iznutra ne smao vani.
Pusa ozdravilica Tanu ljepotanu![]()
Kod nas je bilo isto tako,zatim se javila temperatura i ispostavilo se da jer bila" trodnevna groznica."
U međuvremenu mu se crvenilo (uzrokovano njegovim češanjem) povuklo i ostali su samo mali crveni prištići koji se sve više smanjuju i nestaju.
Nemam pojma na što bi to mogla biti reakcija, do tad kad mu se to pojavilo jeo je klementinu (istu kao i zadnjih par dana) oko 7 h i oko pol 10 gris na mlijeku s čokoladom.
Skoro da i nema, još su blijede točkice. A meni upitnici nad glavom :?white_musk prvotno napisa
a kakvo mu je opšte stanje?raspoloženje?Apetit?
Najnormalnije, a tak je bilo i jučer... u biti, malo je u hiperaktivnosti jer ga nije izmorilo niti skoro tri sata hodanja po maksimirskoj šumi nego skakuće okolowhite_musk prvotno napisa
![]()
![]()
jednom sam čitala,da se prilikom "skokova u rastu" dešavaju i odgovarajuće hormonalne promjene koje između ostalog, za posljedicu mogu imat i prolazni osip. :/
Uglavnom, puse ljublice našem drugaru i čuvajte se![]()