jos nisam rodila,ali ih vec sada pokusavam pripremiti i upoznati sa svojim stavom o dojenju...naravno da nemam pojima sto pricam jer jos nijedno nisam othranila....najbolje mi je bilo ovaj vikend kad su se svekrva,sogorica (kcer 4god),sogi druga (nema djece) i susjeda (kcer 3 god)..."urotile" protiv ....a najjaci argument im je bio da bebama u rodilistu vec daju caja ...ja reko dobro,ako joj i budu dali ...kad dodjemo doma nastupa moj rezim bez caja...je a kaj ako nebum imala mljeko ko sto nisu imale one..pa im pokusavam objasniti da ga zato ni nisu imale...cak se i mm ukljucio u razgovor,ali on jadan je musko pa sto bi on znao o tim stvarim....isto tako i o dudama da beba mora imati dudu...kada sam pitala a zasto bi morala...nastala je tisina ..jednostavno se to mora ...toliko sam se uzrujala dok mi u jednom trenu nije proslo kroz glavu..pa zasto bih se ja uzrujavala zbog njihovog neshvacanja i netolerancije...moja beba,moja pravila...ovako i onako ce se uvjek komentirati...
...o platnenima sam isto pokusala nekoliko puta,ali nejde...ove dvije curice jos uvijek nose pampersice (i ne odvajaju se od dude) i to je zakon...sta cu se ja mucit s nekim pranjem kada mi je ovako puno lakse,uostalom da su pampersice toliko lose nebi se toliko prodavale...![]()
bez komentara.......vec sada vidim da mi nece biti lako...