leonisa, ja te razumijem u potpunosti i kad čitam tvoje postove, ko da svoje čitam

mojoj mami u početku je bilo čudno da Oskaru ne dajem ni žličicu vode (što me ispilili s tom vražjom žličicom vode, ko da mu život spašava), ali je bez puno uvjeravanja sama rekla da je to moj izbor i da ga u potpunosti poštuje. ko uostalom i za sve ostalo.

s druge strane moja draga svekrva mi je ne znam koliko puta s visoka, odmahujući rukom u stilu, "ah, kaj ti znaš, ja sam dvojicu odgojila", bar 20-puta uzastopce ponovila da mu to nebu škodilo! pa možda i nebu, ali to je moje dijete i ak mu ja nedam žličicu vode onda mu nedam i točka!

neki dan me na finjaka navređala kad sam izjavila da bude Oskar cical do kad bu htel! i opet u stilu: "joj daj hodi, pa nebuš mu valjda dala, kak bu to izgledalo, još si bu i stolček za tobom nosil, to su bedastoće, bla, bla..."

situacija sa šalom? - imam takvu stalno s čarapama. još ne dođemo k njoj već mu ih izuva. i govorim, nemojte, ali me uopće ne doživljava i dalje skida i tak se mi prepucavamo...

uglavnom na dojenju smo jel' da

i apsolutno kužim da ne vrijedi uvijek ona da imam dva uha pa na jedno unutra na drugo van jer totalno pozvizdim kad vidim da me uopće ne doživljava - štoviše ignorira! da ono kaj ja velim ko da zidu govorim!!!

i sve to sa širokim osmjehom na licu!

da ne pričam koliko puta sam joj govorila da mi ne dira dijete dok ga dojim jer mali poludi na to i počne vrištati, pušta cicu...

u krajnjem slučaju, i pes ima mira dok jede!

probala sam i lepo i grublje i glasnije...

i kaj nije opet prije koji dan išla zamnom u sobu i grabala ga za nogu usred cicanja, pa ga otkrivala da vidi kaj ima danas obučeno!

e pa stvarno! najbolje da si izgradim zemunicu s izoliranim blatom!

i najgore mi je kad uopće nikom ne popujem o dojenju i tome koliko doji i kak mu dugo mislim davati cicu, jer mislim da je to ipak osobna stvar i dio naše intime - nego me svi sami pitaju i onda popljuju zbog toga!

sorry kaj sam ovaj topic malo iskoristila za ispuhavanje jer sam stvarno već luda!

još kad bi pričala kaj sam sve doživljavala kad je bil ful mali i kad mi je non stop bil "prištekan" - bila sam i nemajka i nesupruga i kajtijaznamkajsvene!