Citiraj Ceca prvotno napisa
"Bice on mamin sin." -kaze moja svekrva , a ja njoj odgovorila " Ne moze veci od Vaseg."
zaakon!!!

ja sam juce uspjela sa dva "zasto" :D
(ova subota je bila manje stresna) cak se i MM "angazirao"

ima jedna stvar koju moram izbaciti iz sebe, iako nema veze s dojenjem....

moja svekrva od kad se Lea rodila govori "ako bog da". Lea ce uskoro sjediti, ako bog da, sljedece ljeto ce oko nas trckarati, ako bog da, uskoro ce puzati, ako bog da... i ja sam sizila na to jer sam si mislila "zasto zdravo dijete nebi sjedilo, puzalo, hodalo...." ko da je izazivala sudbinu, MM je sizio, a opet s druge strane ko vjerniku ta formulacija mi je bas smetala. i onda smo "otkrili" da je Lea hipotona....i do juce nisam vise razmisljala o njenim "ako bog da" iako ih je bilo stalno ("ako bog da ona ce jesti meso za par tjedana, ako bog da ovo, ako bog da ono..."). i juce ona komentira s visine, kako ona vidi da ja radim sa Leom, da vjezbamo, da se trudim, i kao odahnula je....dobili smo odobrenje od nje jer je ona sumnjala da se ja angaziram oko Lee. ok, postala sam debelokozac i ne obazirem se na takve insinuacije vise ali kad mi je rekla "ako bog da, Lea ce ipak prohodati" htjela sam je lansirati na mjesec!!!!! ja uopce ne sumnjam da ona nece propuzati i prohodati, pitanje je vremena i ne zuri mi se i ne panicarim ali ovo njeno je "ona nece prohodati ali ako se bog smiluje, prohodati ce ipak...." palo mi je na pamet ono njeno od ljetos "Lea ce sljedece ljeto hodati, ako bog da" i moje razmisljanje, pa zasto ne bi...i kroz glavu mi je proslo...nisi li ti svojim zazivanjem kriva...(znam da nije, prepar je, ali ono...)? btw, zena nema veze s bogom, nije vjernikl.

pocet cu piti gastale.....