Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: pohvala petrovoj

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno pohvala petrovoj

imam obvezu još otkako sam rodila(prije 2mj.) pohvaliti dr.živković(žena) i babicu danijelu iz petrove,jer su to 2 prekrasne osobe,tople i srdačne.obećela sam im to i molim ako vam je neko od njih bio na porodu neka mi se javi!!!jer sigurno ih možete samo pohvalit.zbilja su krasne.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

zahvali im se osobno, pisamce, čestitka na bebin rođendan ... baš smo na jednom topicu raspravljali kako su naše reakcije potrebne želimo li bolje uvjete za svoje kćeri - bile one negativne ili pozitivne u svakom slučaju su potrebne.

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Super, bas mi je drago zbog vas

Tema koju TinnaZ spominje je ovdje: Kako učiniti bolnički porod prirodnijim?

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo ja sam rodila Janu uz prisustvo dr. Živković i primalje Danijele (bar mislim da se primalja tak zvala). Imam sliku pa ak hoćeš pošaljem na pp.

O porodu sve najljepše. Žao mi je je kaj sam tudum za pisanje priča pa nikak da to napravim. Uglavnom, divne žene koje su mi omogućile predivan porod. Nisu me bacili na stol odmah nego sam šetala skoro do kraja, nisu me rezale nego masirale međicu (sad to kaj je Jana u zadnji tren kraj glavice odlučila prošvercat ruku pa sam malo puknula to je drugi par rukava ) i ono kaj je meni najviše značilo stavili su mi je odmah onako prljavu i najljepšu na trbuh (npr. Doriana nisam taknula dok mi ga nisu donijeli na prvi podoj nekih osam sati kasnije).

Jedini minus su drip i prokidanje vodenjaka koje mi je napravio neki drugi doktor dok su njih dvije porađale ženu u boksu do. Da se nije tak poklopilo mislim da ni toga nebi bilo.

Dakle ukratko savršene žene, moj njima

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno pohvala petrovoj

i meni je jedan drugi doktor bušio vodenjak i šutnuo drip,doduše najslabiji-tak je bar rekao,i rađala bi valjda danima da one(dr.živković i sr.danijela) nisu došle u smjenu.naime beba je bila u poprečnom položaju i oni čekali da se okrene.međutim,kad je došla ona sama mi je rekla da su me mogli poroditi prije 3 sata,ali i da možemo čekati još nekoliko sati.naravno porodile su me u roku od 5 minuta i još je kasnije došla na odjel babinjača pogledat kako smo beba i ja.drago mi je da još netko ima lijepog iskustva s njima.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno POHVALA PETROVOJ

iva 777 daj pošalji slike ako imaš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •