Mi nismo u zgMM je isao 3. dan i pitali ga dali je imao 4 dana aps. on rekao 3 i zenska mu rekla da dodje sutra dan.. mozda to ovisi i o njihovim aparatima ko zna .. a mozda nemaju tak puno posla ko u zg pa mogu izmisljati i izvoljevati ... Ja neznam osjecka bolnica je i "novinama" super bolnica ali ja to super nisam osjetila izuzev ako ne idem preko veze svi su onak nekak mrzovoljni i kao da im se neda raditi jedino kad kazem npr. tko me poslao onda smijesak od uha do uha skoro te nose da nemoras hodati
![]()
U zg su ljudi opusteniji svatko radi svoj posao i negleda druge ocdje je manje mjesto pa je sve nekak usporeno i imaju previse vremena![]()

MM je isao 3. dan i pitali ga dali je imao 4 dana aps. on rekao 3 i zenska mu rekla da dodje sutra dan.. mozda to ovisi i o njihovim aparatima ko zna .. a mozda nemaju tak puno posla ko u zg pa mogu izmisljati i izvoljevati ... Ja neznam osjecka bolnica je i "novinama" super bolnica ali ja to super nisam osjetila izuzev ako ne idem preko veze svi su onak nekak mrzovoljni i kao da im se neda raditi jedino kad kazem npr. tko me poslao onda smijesak od uha do uha skoro te nose da nemoras hodati