Cure, hvala na savjetu, idem odmah u kupovinu. Necemo, doduse, izbaciti sve vitamine i minerale koje vec uzima, jer su u ovim dozama dobro odmjereni i ne mogu uciniti nikakvu stetu, a tko zna - mozda bi bez njih ovaj nalaz bio jos losiji.
Ekice, nalazi su iz Petrove - mene je isto zbunilo sto i tebe (pokretni/nepokretni), ali MD kaze da je to cijeli nalaz - naime, fotkao ga je i poslao mi ga mailom, jer sam bila nestrpljiva, a on bas nije mogao pricati pred ljudima s posla.
Dodatno me muci sto mi sada doktorica definitivno nece dati dabroston (a ide samo na recept), a bez njega, cak i ako se spermiogram i popravi - tesko da moze doci do trudnoce.

Znam da je ovo malo "off topic", ali moze li mi netko ukratko reci sto, u medjuvremenu, dalje? Trazim uputnicu za npr. Petrovu i sta onda? I koliko se ceka za pregled i potpomognutu, ako se ne ide privatno? Znam da sam nestrpljiva i da nitko od nas ovdje nema vremena, ali meni su dodatna otegotna okolnost moje godine, a danas sam (nakon loseg nalaza spermiograma) lagano histericna, pa nemojte zamjeriti.