Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: je li normalno???

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno je li normalno???

Je li normalno da dojena beba od 9 tjedana prespava 8 sati noći (negdje od 23.30 do 7.30 ujutro) i da se ujutro probudi, gleda i ne plače, odnosno ne traži jest?
    Po danu jede svako 2 ipo do 3 sata (jede 7 puta dnevno - nešto na zahtjev a nešto je ja budim), ima 5-6 mokrih pelena i dobija na težini (čini mi se da je dobila oko 600 grama u mjesec dana - možda malo manje nego je trebala).
    Da li bi je vi na mom mjestu budili za noćni obrok?

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako je preko dana vedra i dobro raspoložena, redovito ima upišane pelene, uredno kaka i dobiva na težini
    onda ne
    nemoraš ju buditi

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Naša pedijatrica kaže da je beba premala da ne jede duže od 4h. Sestre iz Petrove kažu da djeci ne treba noćni obrok. Pa ti budi pametan

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neka djeca spavaju od rodjenja cijelu noc
    ako nemaju zuticu, ako imaju dovoljan broj popiskenih i pokakanih pelena i ako su aktivna i budna u toku dana i dobro napreduju - ne moraju se buditi...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moja curica je tako spavala sve do petog mjeseca i nisam je nikada budila, uživaj dok je tako!!!
    ovaj mjesec se počela jako često po noći buditi pa se pitam zaštoooooo?!?!?!?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Asha prvotno napisa
    moja curica je tako spavala sve do petog mjeseca i nisam je nikada budila, uživaj dok je tako!!!
    ovaj mjesec se počela jako često po noći buditi pa se pitam zaštoooooo?!?!?!?
    Nama je isto tako bilo, pa su izisla dva zubica i spavanje se vratilo u normalu. Nadam se da je to u pitanju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •