Grga je sa dva mjeseca završio u bolnici zbog bronhiolitisa.Pokupio je prehladu od mene i onda su mu se dišni putevi napunili i teško je disao,bio je sav blijed i plav oko očiju.Kad su tako mali to se sve brzo razvije jer su im kanalići u bronhijima jako mali a i ne znaju iskašljavat i šmrkat.
Svašta su nam rekli u bolnici kad smo išli doma,u smislu da ćemo se često viđat zbog sličnih problema.I makar su za dojenje nisu se mogli načudit kako tako malo dijete nema dudu ni flašicu i kako mu ne dam ništa osim mog mlijeka.Skoro da su mi htjeli reći da bi mu trebala dati i čaja ili adaptiranog jer mu moje mlijeko nije dovoljno pa se zato razbolio.Ali ja sam tada već bila sigurna u sebe i naše dojenje (nakon prvog mjeseca koji je bio problematičan) i dojili smo do 6 mjeseci isključivo,a i dan danas je cica vrlo bitan izvor hrane mom malom mišu koji od tada nikada više nije bio ni šmrkav a kamoli bolestan.
Sad ima 14 mjeseci i mislim da bi se već pokazala kakva alergija ili bolest da je mislila,ali evo ništa.
Dakle,savjet je da dojite ako možete,i sa dohranom nemojte žurit,polako ,sve se stigne.